Jeśli chodzi o koszule to nie, nie wygląda tak samo :]
Nie jest trudno rozpoznac czy ktoś nosi koszulę za 40zł, czy 400zł- nie tylko jakośc wykończenia i materiał, już sam krój mówi bardzo dużo.
Z butami jest ciężej, choc i tu naprawdę dobre marki zawsze się wyróżnią w tłumie, mimo że podróbki innych firm wyglądają bardzo podobnie. Gino Rossi ma np tak fantastyczną skórę jeśli chodzi o buty, że nie jest trudną ją odróżnic od innych.
Glany takie za 1000zł wyglądają tak kozacko (mam na myśli konkretne modele w tej chwili), że widac iż nie jest to podróba za 100zeta. Są też mistrzowsko wykonane.
Gorzej ze wszelkimi snickersami, czy trampkami- tu płaci się głównie za logo, jakośc wykonania i wytrzymałośc też jest zmienną cechą, ale nie tak wielką jak we wcześniejszych przykładach.
Na koniec pragnę dodac, że wiem że gusta robią swoje, ale ciekawe czy będziecie chodzic w takich trampkach i za 10 lat. Dwa, że takie snickersy kojarzy mi się głównie z murzynami w stanach, obowiązkowe obuwie dzienne/wieczorowe, czy to w klubie czy w eleganckiej restauracji dla każdego nigga. Plus też taki, że wygodnie w nich się ucieka gdy się kogoś napadnie, badź sklep obrabuje.