Teraz mam taboret, ale za to w drugich dżinsach robią mi się dziury w kroku
Cytat: Ohtar w Grudnia 16, 2010, 21:14:19 pmTeraz mam taboret, ale za to w drugich dżinsach robią mi się dziury w kroku Sugerujesz że to też sprawka Bobka?
Rozmowa telefoniczna którą odbyłem przed chwilą. W sprawie płatnego stażu w Radiu Katowice <w styczniu idę na rozmowę kwalifikacyjną>
Cytat: Unlimited w Grudnia 17, 2010, 14:00:02 pmRozmowa telefoniczna którą odbyłem przed chwilą. W sprawie płatnego stażu w Radiu Katowice <w styczniu idę na rozmowę kwalifikacyjną> Będziesz DJ?
Z której części Transformersów to? Bo jeden i dwa widziałem i nie kojarzę. W ogóle ten gif mógłby robić za streszczenie fabuły tych filmów (obu naraz)
Problem w tym, że w sklepie coraz trudniej kupić łyżkę, a ja lubię jeść zupy.
Postawienie Archa równolegle z windowsem i OpenSUSE tak żeby wszystko działało.
Cytat: Wuher w Grudnia 29, 2010, 16:47:17 pmPostawienie Archa równolegle z windowsem i OpenSUSE tak żeby wszystko działało.Propsy. Ja nie mam czasu sie za to zabrać
Jutrzejszy dzień. Nie ma to tamto. Moc prezentów Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)prezenty i Kazimierze, no. Zabawa, że ho, ho, jak i fakt, że me narodziny nawet byle hater będzie świętował
Cytat: Sylvan Wielki w Grudnia 30, 2010, 22:29:49 pmJutrzejszy dzień. Nie ma to tamto. Moc prezentów Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)prezenty i Kazimierze, no. Zabawa, że ho, ho, jak i fakt, że me narodziny nawet byle hater będzie świętował Poza mną, tarniakem i setezerem.I co teraz becet?
Co ja?
Cytat: el becetol w Grudnia 30, 2010, 23:07:18 pmCo ja?Przemyśl czy w obliczu tej sytuacji też nie powinieneś zrezygnować z imprezy sylwestrowej.
Pada deszcz i cała ta banda na rynkach w większych miastach zmoknie.
Cytat: setezer w Grudnia 31, 2010, 07:36:24 amPada deszcz i cała ta banda na rynkach w większych miastach zmoknie.Skąpili na modny klub/wypad hen, gdzieś tam to zmokną, a i może pustą butelka po szampanie dostaną. Niemniej postaram się sprawować pieczę nad każdym kto godnie dzisiejszy dzień świętuje - Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wuher dostanie kilkoma butelkami, to pewne