Weź sobie połóż fasolę nieprzemieloną w kawałkach na kur** bułkę to zrozumiesz dlaczego musi przypominać kotleta. Japierdole czy to jest jakieś trudne do zrozumienia? To tak jakbyś zapytał dlaczego robią kotlet z kurczaka?! Przecież mogą wsadzić całą kurę między dwa kawałki chleba.Tak samo czy trudnym jest do zrozumienia, że fasola w formie kotleta smakuje jak fasola co nie jest równoznaczne z "kotletami sojowymi a'la mielone".
Jaki fajny gif z olą szwed
Cytat: Master_666 w Września 29, 2012, 14:56:48 pmO_Ojutro idę na takiego steaka, nie ma chu**, już teraz mi ślinka cieknie.
Cytat: s00s w Września 29, 2012, 15:14:48 pmCytat: Master_666 w Września 29, 2012, 14:56:48 pmO_Ojutro idę na takiego steaka, nie ma chu**, już teraz mi ślinka cieknie. STEJKA
Mnie już się nie chce. Idę się przygotować na randkę, psy. Nie chcę wyjść przed nowym chłopakiem na tryharda, ale wyglądać jakoś trzeba.
kur** 3 i pół godziny przygotowań na randke? Nawet duperki się tyle nie pindrzą.
Mam kryzys egzystencjalny po butelce wina.
EDIT:GDZIE WBIJASZ Z DUPERKA? Ja zaraz tez wychodze wiec moze sie przez przypadek spotkamy
EDIT:Kuźwa dlaczego mnie w Kraku nie ma Wjazd do lokalu z Lemem "na celebrytę"- ty to ten słynny Tarniak!- a pier**lisz- no mówię ci, ten Mateusz, no.. jak mu tam- a faktycznie!!- (do Tarniaka) da mi pan autograf?
Właśnie w takich momentach jest najlepszy. Ożywczy deszczyk, mrok przebity ulicznymi lampami, idziesz samotnie obok starych kamienic, mijasz radosny, pijany motłoch i masz wyjebane ostro. Baja.
Cytat: Kert w Września 29, 2012, 23:47:57 pmWłaśnie w takich momentach jest najlepszy. Ożywczy deszczyk, mrok przebity ulicznymi lampami, idziesz samotnie obok starych kamienic, mijasz radosny, pijany motłoch i masz wyjebane ostro. Baja.No tyle, że tak większość ludzi podchodzi. Nie ma posmaku elitarności mając to na uwadze.
Nie chcę wyjść przed nowym chłopakiem na tryharda, ale wyglądać jakoś trzeba.
GDZIE WBIJASZ Z DUPERKA? Ja zaraz tez wychodze wiec moze sie przez przypadek spotkamy