0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zajebista fota! Gdzie to??Mnie optymizmem napawa powrót do treningów. Wszystkim polecam system treningowy TRX. Dla mnie objawienie!
urlop i weekendowy wypad na festyn do niemiec.
20 Jahre Kompakt Special2manydjsAbbyAdana TwinsAérea Negrot (live)Alex.DoAlt-JAmon Tobin presents Two Fingers (DJ-Set)AndhimAnja SchneiderArchiveArt DepartmentAtoms for PeaceAustraAzealia BanksBabyshamblesBambounouBarntBen KlockBen UFOBenjamin DamageBicepBipolar SunshineBlue HawaiiCameaCatz 'N DogzCharli XCXChopstick & JohnJonChristian LöfflerChvrchesClaireCrystal FightersDamian LazarusDan DeaconDaniel BortzDaughterDiamond VersionDigitalism (DJ-Set)DIIVDisclosureDiscodromoDJ KozeDJ SupermarktDjango DjangoEats EverythingEllen AllienEverything EverythingFantastic Mr FoxFeine Sahne FischfiletFlexonautFlying LotusFriendsFunctionGet Physical SpecialGhostpoetGlass AnimalsGroove presents @ Sleepless FloorHans UnsternHenning BaerHenrik Schwarz & BandHerr LhmnniamamiwhoamiJames BlakeJames HoldenJames Murphy (DJ-Set)Jamie JonesJetsJoy OrbisonJulio BashmoreKarennKarocelKettcarKid Simius liveKing Kong KicksKing KruleKRSNSkateKuriose NaturaleLaingLes Yper SoundLingbyLocal NativesLondon GrammarLuka ‡M.A.N.D.Y.Maceo PlexManamanaMarcel DettmannMark Ronson vs. Riton (DJ-Set)Markus KavkaMausiMehawkMetro Area (live)Michael MayerMiss Kittin (live)Modeselektor & Apparat (DJ-Set)Modeselektor / Diamond Version SoundsystemModeselektor pres. Melt!SelektorMonika KruseMotor City Drum EnsembleMount KimbieMS MRMykki BlancoOliver KoletzkiOtto Von SchirachOwen PallettOwiny Sigoma BandPhlo FinisterPoolPTTRNSPurity RingRebel Rave @ Big Wheel (10 Years Of Crosstown Rebels)Revolver ClubRhyeRooseveltRudimentalRuen BrothersRummelsnuffRy X Frank Wiedemann present The HowlingSBTRKT (DJ-Set)Schwarz Dont CrackSchwarzmann (live)ScubaShieldsShinedoeSick GirlsSimian Mobile Disco (DJ-Set)SinkaneSiriusmoSizarrSmash TV (live)SolomunSuol Special @ Sleepless FloorSwim DeepTeam RecorderThe 1975The KnifeTill Von SeinTobias ThomasTodd Terje & Lindstrøm liveTouristTrentemøller (live)TrickskiTrickyTrümmerWankelmutWasted RuffiansWoodkidYastYoung Rebel SetZebra Katz
Cytat: Kert w Lipca 17, 2013, 21:26:40 pm No grubo.Ja może nad morze pojadę na weekend...
Byłem wczoraj na rozmowie o pracę i właśnie dostałem telefon, żem się do drugiej tury zakwalifikował. Fajnie!
Gratulacje
innymi słowy, za kierownicę siadają osoby które teoretycznie mogą nie znać przepisów.
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 27, 2013, 15:50:39 pminnymi słowy, za kierownicę siadają osoby które teoretycznie mogą nie znać przepisów.Raczej nie, bo na jazdach instruktor od razu wyczai czy ktoś zna przepisy ruchu drogowego, czy nie.
Czym jeździcie w Twojej szkole?
I tak nie zdasz.
Cytat: Snake_Plissken w Lipca 29, 2013, 07:40:46 amI tak nie zdasz.kur..ostatnio tak mi przed egzaminem z ekonometrii napisałeś..i nie zdałem.A jak zdam to przyjadę tam do ciebie i cię rozjadę i Szafę--nie zapomniałem o tobie!!!
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 29, 2013, 14:56:25 pmCytat: Snake_Plissken w Lipca 29, 2013, 07:40:46 amI tak nie zdasz.kur..ostatnio tak mi przed egzaminem z ekonometrii napisałeś..i nie zdałem.A jak zdam to przyjadę tam do ciebie i cię rozjadę i Szafę--nie zapomniałem o tobie!!!:'( Wyobrażasz sobie rozjechaną szafę? :'(