Jak z naleśnikami nie wyjdzie to możesz wzorować się na życiowych doświadczeniach forumowiczów i przyczaić się na tą jedyną pod jakimś gimnazjum w okresach testów gimnazjalnych.
Ty masz ponad 30, a chyba też podobnie się z tobą działo/dzieje, więc nie pitol Raku.
Co za różnica? Ja mam 23, dziewczyna 23 i jeżeli nic strasznego się nie wydarzy to ta jedyna do końca życia. Znamy się z 10 lat, jesteśmy ze sobą 5.
Od rozstania minęły 2 miesiące i jak na razie jest ciężko pod względem korzystania z życia.
Cytat: andryush w Października 19, 2013, 18:50:57 pmOd rozstania minęły 2 miesiące i jak na razie jest ciężko pod względem korzystania z życia.To przez Christiana Greya?
Brakowało mi 30 zł na koncie do plusa na 3 miechy i postawiłem sobie meczyki i już mam. A no i 20 zł dalej w grze jest więc może jak szczęście dopisze to będzie plus na rok
graj za pieniądze a nie za 2zł
Cytat: Devilek w Października 24, 2013, 23:43:31 pmBrakowało mi 30 zł na koncie do plusa na 3 miechy i postawiłem sobie meczyki i już mam. A no i 20 zł dalej w grze jest więc może jak szczęście dopisze to będzie plus na rok Za robote sie weź to raz i graj za pieniądze a nie za 2zł to dwa.
Marshall Mathers LP 2 w sieci