Dzisiaj po prawie dwóch tygodniach mogę znowu wprowadzić sie do mieszkania, które tak długo remontowałem. Elektryka położona na nowo, centralne ogrzewanie, wymalowany pokój i antresola, położona nowa podłoga, wygładzone ściany i ogólnie klasa mieszkania podniesiona o dwie poprzeczki. A to prawie wszystko własnymi rękoma osiągnięte
Połączona z premierą PlayStation 4 .Wpadnij po próbie kupna swojej PS4 w piątek to dam Ci pograć na otarcie łez
Cytat: Morfi w Listopada 26, 2013, 12:52:22 pmDzisiaj po prawie dwóch tygodniach mogę znowu wprowadzić sie do mieszkania, które tak długo remontowałem. Elektryka położona na nowo, centralne ogrzewanie, wymalowany pokój i antresola, położona nowa podłoga, wygładzone ściany i ogólnie klasa mieszkania podniesiona o dwie poprzeczki. A to prawie wszystko własnymi rękoma osiągnięte Foty
Najlepiej prostopadłych do okna ścian robione pod światło. Ocenimy czy gładzi nie spierdoliłeś
Cytat: Morfi w Listopada 26, 2013, 13:07:51 pmPołączona z premierą PlayStation 4 .Wpadnij po próbie kupna swojej PS4 w piątek to dam Ci pograć na otarcie łez Zartownis.
Ale ja od niej nigdy nic nie chciałem
Może to radość z samego faktu, że próbowałeś?
o to to dokładnie
Fajnie Ci. Ta początkowa ekscytacja zostanie już niedługo zastąpiona irytacją, jak będziesz próbował przejechać przez miasto licząc, że może tym razem nie będzie korku.
Mialem nic nie mowic, aleee jestem tu juz tyle lat. Panowie, wczoraj przyszla na swiat moja pierworodna! 4,2 kg zywej wagi. Padam na pysk, porody to mega ciezka sprawa...
Gratuluję! 4,2kg...współczuję żonie