Pierdolcie sie zjeby z internetu
Kilka ładnych miesięcy temu poznałem cudowną dziewczynę z którą czuje się jak ryba w wodzie. Nie dość, że śliczna, mądra to jeszcze do tego grać kocha i trofea mi wbija na potęge. Dogadujemy się idealnie oboje wyznajemy zasade, że zawsze trzeba szukać kompromisów. Ostatnie miesiące chodziłem z głową w obłokach, a od dziś oficjalnie mieszkamy razem.W końcu pierwszy raz od bardzo dawna jestem naprawdę szczęśliwy
Cytat: Patosław w Marca 01, 2014, 15:28:21 pmKilka ładnych miesięcy temu poznałem cudowną dziewczynę z którą czuje się jak ryba w wodzie. Nie dość, że śliczna, mądra to jeszcze do tego grać kocha i trofea mi wbija na potęge. Dogadujemy się idealnie oboje wyznajemy zasade, że zawsze trzeba szukać kompromisów. Ostatnie miesiące chodziłem z głową w obłokach, a od dziś oficjalnie mieszkamy razem.W końcu pierwszy raz od bardzo dawna jestem naprawdę szczęśliwy Poka fotę. To ta sama, co ją na czipsy zapraszałeś? Enyłej gratsy ;]
Minie trochę czasu, coś pójdzie nie tak i znów będzie pisał smęty na forum.<ziewa>
:*****
A jeżeli mi po tych paru ładnych spieprzonych latach w których codziennie ze wszystkim miałem pod górke zaczęło się układać to jestem przekonany o tym, że każdemu może się udać
Cytat: Patosław w Marca 01, 2014, 18:05:14 pmA jeżeli mi po tych paru ładnych spieprzonych latach w których codziennie ze wszystkim miałem pod górke zaczęło się układać to jestem przekonany o tym, że każdemu może się udać Oby oby Ja w pewnych kwestiach po prostu zaczalem mieć wyje**ne
Cytat: windomearl w Marca 01, 2014, 18:21:24 pmCytat: Patosław w Marca 01, 2014, 18:05:14 pmA jeżeli mi po tych paru ładnych spieprzonych latach w których codziennie ze wszystkim miałem pod górke zaczęło się układać to jestem przekonany o tym, że każdemu może się udać Oby oby Ja w pewnych kwestiach po prostu zaczalem mieć wyje**ne To jest bardzo dobra metoda mi również udało się dopiero wtedy kiedy wieloma rzeczami przestałem się zupełnie przejmować
Toś taki zakochany i już ją pierzesz?
http://www.protonet.pl/oferta/pakiety/88Internet z prędkością do do 1000 Mb/s Zastanawia mnie tylko czy gdziekolwiek wykorzystam taką prędkość.
Moje ustawienia na obecną chwilę.Filmy na DVD i gry.StandardowyPodświetlenie Max.Kontrast Max.Jasność 50Nasycenie 65Odcień G5Temperatura barw NaturalnaOstrość 75Redukcja zakłóceń Wył.Redukcja zakłóceń MPEG Wył.Redukcja zakłóceń punkt. WyłTworzenie realizmu RęcznieWykrywanie stref wideo Wył.Rozdzielczość 75Filtrowanie zakłóceń Min.Łagodna gradacja MałaMontionflow Łagodny (przy grach wyłączony)Tryb filmu Automatyczny 1Ustawienia zaawansowane.Korekcja czerni średniaZaaw. zwiększenie kontrastu DużeGamma Maks.Dynamiczna kontrola Led StandardowaAutomatyczne ograniczenia światła MałeCzystość bieli DużaŻywe kolory Maks.BR, 3D, tv hdTryb obrazu ŻywyPodświetlenie Max.Kontrast Max.Jasność 55Nasycenie 65Odcień 0Temperatura barw NaturalnaOstrość 70Redukcja zakłóceń Wył.Redukcja zakłóceń MPEG Wył.Redukcja zakłóceń punkt. WyłTworzenie realizmu Automatyczne.Łagodna gradacja MałaMontionflow ŁagodnyTryb filmu Automatyczny 1
Scena - Tryb GryTryb Obrazu - Gra-StandardPodswietlenie - MaxKontrast MaxJasnosc 50Nasycenie 50Odcien 0Temp Barw NeutralneOstrosc 60Zaawansowane:Korekcja Czerni - wylZaawan kontrast - wylGamma 0Auto ogr swiatla - wylCzystosc bieli - malaZywy kolor - wylBalans bieli, domyslnieUwydatn szczegolow -maleUwydatn krawedzi - maleKonwersja i/p predkoscEkranUstawienia wejscia wideoMatryca kolorow - automatyczne czyli domyslnieZakres dynamiczny - PELNYUstawienia ekranuFormat ekranu - pelnyautoformatowanie - wylautomatyczne pole wyswietl - wylPole wyswietlania - wszystkie pixele dla 1080p i +1 dla 720p ,a dla nizszych normalnyUstawienia systemoweecoWszystko wylW konsoli xbox3601080pKalibracja czerni - rozszerzonyZakres kolorow - zrodloPs3Deep color - autoHdmi - pełnyPodbicie bieli wlaczone