Głosów w sumie: 14
Głosowanie skończone: Września 22, 2012, 23:02:32 pm
http://www.fronda.pl/a/naukowcy-potwierdzaja-znak-krzyza-zabija-zarazki%2C74375.html
Ja miałem w podstawówce jechowego i po znajomości omijali nasz dom (i innych z klasy) żeby młodemu przypału nie robić i na szykany nie narazić.
No dosyć ascetyczny był, cichy i grzeczny, ale z wiekiem mocno w alkohol poszedł z tego co wiem i religię rodzinną porzucił.
Was to trzeba wszystkich do Czak Atak chyba dać. Świadek Jehowy. Przez H.
Dlaczego ci zagorzali zwolennicy płaskiej ziemi po prostu nie wyczarterują jachtu albo nie wynajmą samolotu i nie polecą w kierunku granicy tej swojej kuli z włączonym livestreamem?
Darmowy lot na antarktydę na koszt debili wierzących w płaską ziemię. To może się udać.
Cytat: el becetol w Stycznia 23, 2017, 00:14:48 amDlaczego ci zagorzali zwolennicy płaskiej ziemi po prostu nie wyczarterują jachtu albo nie wynajmą samolotu i nie polecą w kierunku granicy tej swojej kuli z włączonym livestreamem? Chyba dysku Chyba założę kampanię na kickstarterze Darmowy lot na antarktydę na koszt debili wierzących w płaską ziemię. To może się udać.
I dlatego dostał możliwość treningu dla astronautów, bo przyłożył cegiełkę do ukrycia prawdy, o płaskiej ziemi.
Dawno nic nie było w tym temacie, dlatego odkopuje