Czy tak ciężko uwierzyć, że Maryja urodziła Jezusa? 
 Każdy ma SWOJĄ BAJKE, Fin.
Wiesz zależy co kto wieży, według mnie Maryja raczej była zwykłym człowiekiem i urodziła Jezusa jak każda inna kobieta, widzisz każdy wieży w co innego u nas w religii nas uczą ze Maryja poczęła Jezusa z Ducha Świętego co z punktu człowieka jest irracjonalne myślenie, chyba ze miały na to wpływ jakieś siły z zewnętrznego świata w tamtym okresie tak jak postać szatana który występuje pod postacią węża kusiciela, który tez jest utożsamiany z edenem, gdzie Bóg stworzył Adami i Ewe pierwszych ludzi ktuży rzekomo mieli wszystko pod dostatkiem ale nie wolno było im zrywać owoców z drzewa poznania dobra i zła, ale sam wiedział ze było dobre, tudzież właśnie szatan z zewnętrznego świata skusił Ewe aby zerwała owoc gdzie podała go adamowi, także wydaje mi się ze wąż pokazał im prawdę, gdzie Bóg jako stwórca swoich dzieci ich oszukał, bo nie wydaje mi się aby ich przed czymś bronił bo sam posadził tam dwa drzewa jak piszą w bibli, także motyw Jezusa który umarł za nas na krzyżu abyśmy byli wieczni jest nieprawda z rożnych źródeł można wywnioskować ze był nowym Adamem a jak wiemy Jezus był kuszony przez węża gdzie podobna sytuacja występuje właśnie w edenie, wydaje mi się ze szatan chciał pokazać Jezusowi prawdę jak właśnie w wspomnianym edenie bo jak wiemy jest też w Bibli napisane ze Jezus rozmawiał ze swoim ojcem, który symbolizował boga w edenie, gdzie według mnie podczas przybijania do krzyża mu nie pomógł tak jak Bóg wygnał swoie dzieci z raju, tudzież można z tego wywnioskować ze szatan przegrał dwa razy a Bóg zwyciężył, co skutkowało właśnie takimi wydarzeniami.