o_0
I gdzie jest w tym tekście cytat który dotyczy tego czy piloci podjęli decyzję o lądowaniu, czy odejściu na drugi krąg?
To jest ten moment gadki z bobanem, w którym wie że nie ma żadnych argumentów żeby poprzeć swoją bzdurną teorię (teorię, że piloci lądowali, a nie odchodzili na drugi krąg) więc udając głupiego zaczyna gadać na zupełnie inny temat. W tym momencie już nie ma nic do dodania, temat zakończony.
Ojapier***e! Naprawdę muszą ci to tłumaczyć? Skoro eksperci wykazują, że naciski na pilotów mogły mieć miejsce, to znaczy, że mogli być naciskani aby lądować. Ja twierdzę,że piloci rozpoczęli lądowanie, ale za późno zorientowali się, że nie wylądują w takich warunkach i wtedy padło, że odchodzą. Niestety było już za późno.
Co innego polityczne rozgrywanie katastrofy - w tym spiskowa teoria PO/Putina o pijanym Lechu Kaczyńskim rozbijającym samolot - fanatyków tejże zawsze chętnie sprowadzę na ziemię....
Dlatego też zupełnie nie rozumiem czemu tak walczysz ze mną w tym temacie, bo ja nie jestem fanatykiem tej teorii. No chyba, że masz jakieś cytaty gdzie popieram jakąś teorię oo pijanym Lechu Kaczyńskim, który rozbija samolot. No chyba, że znowu chcesz komuś wciskać coś czego nie napisał (to takie typowe dla Ciebie).
...nie próbuj uciekać w offtopy jak to masz w zwyczaju jak zaczynasz przegrywać w dyskusji.
Aaa to o to Ci chodzi cały czas. Ty musisz wygrać i koniec.
Już w "Polityce" Prart i potem ja pokazaliśmy Ci jak usilnie próbujesz ustawiać wypowiedzi innych tak, żeby odwrócić kota ogonem i żeby za wszelką cenę wyszło na Twoje.