Keshe na swojej nowej stronce wrzucił niusa, żeby wszystkie kraje podpisały światowy traktat pokojowy i że mają na to 60 dni, a potem będzie się coś dalej działo
AHA, czyli znowu odwlekanie. Daj sobie Morfi spokój z tym i się nie nakręcaj.
No nie nakręcam się, ale rozwaliło mnie jak zobaczyłem filmik z parlamentu włoskiego i polityk na serio wspominał tam o tej fundacji. Część ludzi na serio bierze to co się tam dzieje, a mnie po prostu interesuje co z tego wyniknie, jeżeli cokolwiek. Na ichniejszym forumie powstają już na serio schematy w różnych CADach do reaktora. Wiesz no po części bardzo mnie ten temat interesuje bo idea tej technologii wydawała się słuszna, ale gdzieś tam w środu to nie wierzyłem, że to tak daleko zajdzie, żeby aż tylu ludzi się wkręciło, wliczając w to rząd włoski
Fajnie by było jak by to sie jednak okazało prawdą, bo zrobiło by się ciekawie. To sie może ni jak mieć do tego akurat przypadku, ale jak kumplom w robocie kilka miesięcy przed protestami o ACTA mówiłem, że coś się dzieje w temacie zamachu na wolność internetu, to się ze mnie śmiali nie wierząc