A ja mam pytanie do znawców tematu XO. Mianowicie czy hdmi obecne jest teraz w każdej wersji konsoli czy tylko w Elite i Halo Edition? Pytanie drugie, raczej prośba - o jakiś link z lista ostatnio wprowadzonych zmian w bebechach konsoli (o ile takowe miały miejsce) oraz jakieś źródło informacji na temat przyczyn Czerwonej Biżuterii Samej Śmierci w klocu. Przemierzam się do nabycia nextgena na święta i po lekturze ostatniego psixa wyszło mi na to że XO na dzień dzisiejszy bardziej podniecającym jest ze względu na gry (lepsza jakość tych multiplatformowych) oraz cenę zakupu, ale awaryjność opisywana w mediach mnie przeraża
dlatego chciałbym się dowiedzieć czy te wady produkcyjne kosztujące MS kwadryliony rubli zostały wyeliminowane czy też po 3 latach od zakupu będę mógł wywalić kloca na śmietnik.
(teraz miejsce dla wszystkich którym ixy nie padły, by napisali, że to tylko plotki i propaganda zazdrosnego Sony/Nintendo/Apple/Hortexu itp).
Kurna okrutnie drogi kombajn z playerem Blue Ray czy może "awaryjny" (please, uswiadomcie mnie, że tak nie jest) sprzęcior MS w przystępnej cenie.
Ratchet, GT5 i Uncharted czy Bioshock, PGR4 i Halo 3.
Grunt, że na obu zagram w Skate i nowego Burnouta ;]