Witam.
Mam kilka pytań, pewnie odpowiedzi na nie padły, jednak przeszukałem kilkanaście stron wstecz, i dałem spokój...
1. Czy gwarancja MS jest międzynarodowa? Kupiony X w np. Anglii może być serwisowany u nas?
2. Czy jeśli kupie używanego x'a, na którym ktoś już bawił się Live'm, to będę mógł jakoś skasować jego konto, i założyć swoje, ze swoim nickiem itp od zera? I czy w racie usterki bez problemu ode mnie odbiorą konsole i do mnie ją odeślą, czy będę musiał to robić za pośrednictwem pierwotnego właściciela?
3. Czy po zakupie Arcade od razu będę miał kabelek do podłączenia konsoli do monitora, czy nie ma w zestawie jakiegoś HDMI-VGA kabla?
4. Coś tutaj czytałem ze weszły nowe wersje x'ów, jakies falcony, 65nm - z jakiego okresu czasu najlepiej kupić konsole?
5. Słyszałem też o różnicach w napędach - X na bank NIE będzie przerabiany, więc czy mam też zwracać uwagę na napęd?
6. Czy platformówki stoją na x'ie tylko Kameo i Banjo Kazooie?
7. Czy nowe wersje konsoli są nadal głośne?
8. Do podłączenia x'a do netu wystarczy normalny router+ kabel (bo WiFi nie ma?)?
Przepraszam za pewnie trochę noobowe pytania, ale z obiegu konsolowego wypadłem na jakiś rok, i trochę wiadomości mi uciekło...