Tyle, że Finalek zapowiada się na zajebistą gierkę i będzie pamiętany, mimo numerku XV.
Z gafa:
I jak przy tym wygląda niejaki łowca potworów z Rivii?
"Patch wersja 1.01:- różnorodne poprawki bugów- nowe przedmioty i cutscenki- modyfikacje cutscenek- głębszy mechanizm walki, kierowania samochodem i inneZapisane stany gry muszą zostać zaktualizowane by działać z obecną wersją gry.Obecnie zapisane stany gry nie będą działać z poprzednią wersją gry".
No widzę z niejakiego łowcy potworów czerpią w najlepsze a chyba nawet stawiają poprzeczkę nieco wyżej http://www.ppe.pl/news/47632/tego-jeszcze-nie-grali-patch-premierowy-do-ffxv-wprowadzi-nowe-cutscenki-i-przedmioty.htmlCytuj"Patch wersja 1.01:- różnorodne poprawki bugów- nowe przedmioty i cutscenki- modyfikacje cutscenek- głębszy mechanizm walki, kierowania samochodem i inneZapisane stany gry muszą zostać zaktualizowane by działać z obecną wersją gry.Obecnie zapisane stany gry nie będą działać z poprzednią wersją gry".
Jak chcesz powiedzieć, że patch z nowymi przedmiotami/cutscenkami i brak kompatybilności zapisu ze starszymi wersjami gry to wymysł z wiedźmina, to nic innego mi na myśl nie przychodzi jak wielki lol.
Realistycznie.
Cytat: el becetol w Listopada 20, 2016, 17:07:32 pmRealistycznie.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: windomearl w Listopada 21, 2016, 09:24:58 amNo widzę z niejakiego łowcy potworów czerpią w najlepsze a chyba nawet stawiają poprzeczkę nieco wyżej http://www.ppe.pl/news/47632/tego-jeszcze-nie-grali-patch-premierowy-do-ffxv-wprowadzi-nowe-cutscenki-i-przedmioty.htmlCytuj"Patch wersja 1.01:- różnorodne poprawki bugów- nowe przedmioty i cutscenki- modyfikacje cutscenek- głębszy mechanizm walki, kierowania samochodem i inneZapisane stany gry muszą zostać zaktualizowane by działać z obecną wersją gry.Obecnie zapisane stany gry nie będą działać z poprzednią wersją gry".Nie no panowie. To już są jaja. W ub. tyg. preordera chciałem składać albo nawet go olać i kupić w dniu premiery w sklepie. Tymczasem dostałem 2 potężne strzały w ryj. Pierwszy - 7gb patch dnia 1 No ok, zdarza się, to jrpg w końcu. Natomiast ten drugi strzał to już chyba ponad moje siły - dodano cutscenki. Że co!?Podobnie jak w przypadku Wieśmaka3 - którego do tej pory nie ograłem - tak i tutaj, poczekam na edycję GOTY. Jak kiedyś słusznie zauważył mój kolega, wielbiciel rpgów, a nade wszystko jrpgów - gry tego typu kupuję już tylko w edycji GOTY. Chyba zacznę również podążać tym tropem.
Uncharted 4's day one patch is a hefty 4.978GB and brings the game up to version 1.01. Why so big? It includes the entire multiplayer portion of the game.That's not all. The patch adds the Encounter Selection single-player option in the menu, photo mode, the character model viewer, render modes, single-player character skins, the weapon selector, the journal viewer, concept art galleries and that old chestnut: general fixes and improvements.
Rozumiem, że teraz sam zapodałeś tego spoilera z filmu w formie tekstowej?