kurcze, a mnie martwi między innymi sprawa z akumulatorkami (?) w padzie, po kiego grzyba zmuszają nas do używania tego? nie mogli wzorem pada od xa dać zasilanie na baterie?
po pierwsze każdy sam by sobie kupił odpowiednie, wybór jest bardzo duży
po drugie wszystkie baterie/akumalatorki z czasem są coraz słabsze, baterie w xo można np po roku wywalić i kupić nowiutkie, a akumulatorek (czy jak to się tam zwie) w padzie od ps3 chyba nie
więc jak po roku na padzie od ps3 będe mógł pograć z np. 6 godzin i trzeba będzie potem doładowywać, to jedyne wyjście będzie kupna nowego pada? zamiast wymienić akumulatorek na nowy?
xa mam od prawie samego początku i przez tyle lat ta sprawa nie sprawiała najmniejszego problemu, w przypadku pada od ps3 mam pewne obawy, tzn że po jakimś czasie trzeba będzie kupić nowego pada tylko z tego względu że baterie w padzie będą już do bani
już teraz staram się zawsze grać tak żeby je całkiem rozładować, i potem dopiero ładuje, ale czy to wystarczy? tym bardziej że od początki widać że nie są najlepszej jakości, bez wibracji trzymają średnio 4/5 dni, w xo z wibracjami starczało lajtowo na 6 dni intesywnego grania
ma ktoś jakieś info albo własne doświadczenia odnośnie tego tematu? jak dbać o te akumulatorki w padzie co by jak najdłużej utrzymać je w dobrej formie?
aa. i jeszcze jedno, idzie zmienić swój ID?