Swoja Ps3 kupilem niecaly miesiac temu i dosc ostro z niej korzystam - zdarzylo mi sie kilka zawieszek. 80GB PAL z Killzone2.
1. Devil - kilka razy w trakcie loadingu lub w momencie gdy powinien sie zaczac. plyta ideal, ani jednej ryski. na innej konsoli (mojego znajomego), starej 60 GB (pierwsza partia na europe) tez sie raz zawiesila - ale gosc nie pamieta w jaki sposob i malo w devila gral wiec tylko raz. to ta sama plyta.
2. demo resident 5 - zawiesza sie na planszy w ktorej bohaterowie podgladaja scene ze scieciem toporem i murzynem z megafonem. za kazdym razem pada w nastepujacym po niej loadingu (4 podejscia jak do tej pory). ta druga mapa dziala bez problemu.
3. wczoraj zawieszka w trakcie gry w Uncharted - nie na loadingu tylko w trakcie gry. najzwyklejszy freez, bez dzwieku. stop klatka. wlozenie i wyjecie plyty nie pomoglo. plyta ideal, ani jednej ryski.
w kazdym z tych przypadkow zadnej reakcji na joya, tylko reset pomogl. przypadki z nr 1 zignorowalem - uznalem to za blad samej gry skoro na innej tez sie zwiesila. przypadek nr 2 zwalilem na fakt ze to demo, niedorobione. ale wczorajszy przypadek nr 3 mnie wkurzyl. czy to normalne, czy tez sie Wam zdarzaja takie numery?