Pytanko - czy nie będę miał problemu z działaniem dysku wyłupanego ze starej 60'tki gdy włożę go do slima?
Banalne pytanie ale w sumie do dzisiaj nie wiem czy można wyłączać PS3 gdy gra jest włączona? Czy za każdym razem trzeba wychodzić do menu i dopiero tam wyłączać system?
Cytat: amsterdream w Czerwca 25, 2011, 20:01:49 pmBanalne pytanie ale w sumie do dzisiaj nie wiem czy można wyłączać PS3 gdy gra jest włączona? Czy za każdym razem trzeba wychodzić do menu i dopiero tam wyłączać system?Nie ma znaczenia.
Ja tam zawsze elegancko wychodzę po kolei z wszystkiego i dopiero wyłączam konsole.
Cytat: Wooyek w Czerwca 25, 2011, 22:40:12 pmJa tam zawsze elegancko wychodzę po kolei z wszystkiego i dopiero wyłączam konsole. Same here.
Cytat: Ryo w Czerwca 26, 2011, 11:47:42 amCytat: Wooyek w Czerwca 25, 2011, 22:40:12 pmJa tam zawsze elegancko wychodzę po kolei z wszystkiego i dopiero wyłączam konsole. Same here.+
A dobrze wszystko słychać w koncu to tylko jedna słuchawka, a na telefonie nie korzystałem z czegoś takiego więc nie wiem ?
Myślicie że w avansie albo MM będą mieli ? Czy to tylko przez allegro ?
Zawsze można iść do jakiegoś sklepu z telefonami może tam będą mieli taniej.
Cytat: Soul hunter 16 w Czerwca 28, 2011, 13:22:40 pmMyślicie że w avansie albo MM będą mieli ? Czy to tylko przez allegro ?Będą mieli. Sam kiedyś kupowałem Jabrę w MM. Potem przesiadłem się na HS'a Sony, którego szczerze polecam.
Cytat: Ryo w Czerwca 28, 2011, 13:27:52 pmCytat: Soul hunter 16 w Czerwca 28, 2011, 13:22:40 pmMyślicie że w avansie albo MM będą mieli ? Czy to tylko przez allegro ?Będą mieli. Sam kiedyś kupowałem Jabrę w MM. Potem przesiadłem się na HS'a Sony, którego szczerze polecam.Kupiłbym gdyby nie to że chce przeznaczyć na to jak najmniej, a sony po 120 zł
Da się jakieś kodeki zainstalować
Da się jakieś kodeki zainstalować na PS3 żęby mi plik MP4 odtworzył?