Da radę sprzedać fata 40 gb z YLOD? Jezeli tak to za ile, czy ktoś to w ogóle kupi?
Co to za słuchawki?
Nie, ale to przecież oczywiste, że niewiedza sprzedającego w tym temacie równa się zużyty.
Masz włączonego laptopa w tej samej sieci (Winda 7 pewnie). PS3 od razu wyłapuje go, jako udostępniony serwer plików. U mnie jest to samo.
Działa Wam PSN? Wczoraj miałem problem by się zalogować, a dziś mi wywala DNS Error. O co kaman?
Ok działa- po prostu kiedy jestem w menu konsoli to nie ma sygnału cyfrowego a kiedy włączyłem grę problem się rozwiązał
To da radę sparować: http://allegro.pl/sluchawka-bluetooth-jabra-bt-2010-najtaniej-hurt-i3284200363.html ?
posiadam tę samą słuchawkę i ten sposób parowania działa.Wejdź w XMB do zakładki /Settings/Accessory Settings/ a następnie /Manage Bluetooth Devices/ naciśnij /Register New Device/ i postępuj zgodnie z tym
Wystarczy w ps3 włączyć scaning a przycisk na słuchawce przetrzymać ok. 7 sekund. I będzie działać na 100%
No to kupiłem. Będziemy ciorać w TLOS i GTA5 forumkowo.
Cytat: svonston w Czerwca 04, 2013, 21:22:15 pmNo to kupiłem. Będziemy ciorać w TLOS i GTA5 forumkowo.Chyba TLOU Ja czekam tylko na GTA bo nie ma sensu na inne crapy czasu tracić , oczywiście w singla bo multi pewnie nie będzie najlepsze