0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak, jest możliwość podpięcia klawiatury i myszki. Jeśli ktoś ma wątpliwości to może rozwieje je nasza recka . Ta będzie za tydzień, góra dwa.
co wy tak dlugo recenzje piszecie??!?!:D:D
Dobra gra już jest, ale konsoli nie ma .
ahahaa...wy naprawde macie niezle "jaja" w tej redakcji:D
Cytat: LoNdEk w Grudnia 28, 2007, 10:23:16 amahahaa...wy naprawde macie niezle "jaja" w tej redakcji:DPo prostu PS3 zostawiłem w Warszawie . Dlatego gra, jak i recenzja będą musiały poczekać tydzień .
Cytat: zielarz w Grudnia 28, 2007, 13:25:29 pmCytat: LoNdEk w Grudnia 28, 2007, 10:23:16 amahahaa...wy naprawde macie niezle "jaja" w tej redakcji:DPo prostu PS3 zostawiłem w Warszawie . Dlatego gra, jak i recenzja będą musiały poczekać tydzień .spoko spoko, ja juz jestem po kilku recenzjach tej gry, i wyglada na to ze kolejna solidna-bez rewelacji produkcja! wiec nie budzi wielkich we mnie emocji!
Cytat: LoNdEk w Grudnia 28, 2007, 13:38:50 pmCytat: zielarz w Grudnia 28, 2007, 13:25:29 pmCytat: LoNdEk w Grudnia 28, 2007, 10:23:16 amahahaa...wy naprawde macie niezle "jaja" w tej redakcji:DPo prostu PS3 zostawiłem w Warszawie . Dlatego gra, jak i recenzja będą musiały poczekać tydzień .spoko spoko, ja juz jestem po kilku recenzjach tej gry, i wyglada na to ze kolejna solidna-bez rewelacji produkcja! wiec nie budzi wielkich we mnie emocji!Chyba w nikim nie budzi. Ot kolejny shooter od Epic z beznadziejną fabułą i przepiękną grafiką. Może na X0 takie gry robią furorę ale nie na PS3.
na PS3 nie wiele gier robi "furore" przeciez nawet Unchar... slabie od UT3 sie sprzedaja, a nie zaprzecze ze to wlasnie Unchar jest i dla mnie lepsza gra...
gdzie wejde do tematu to ciagle Marcepan z Irasem prowokuja i zaczyna sie syf_ a Marcepan zamiast sie cieszyc ze taka gra wyszla na ps3 i naprawde wyglada i chodzi swietnie to pisze ze to na xie moze by hitem bylo
Kupiłem UTIII za 19.99Ł i jestem zadowolony.
Z informacji przedstawionych przez Marca Reina za pośrednictwem oficjalnego forum gry Unreal Tournament III wynika, że publikacja długo oczekiwanych narzędzi, dzięki którym każdy zainteresowany posiadacz PlayStation 3 będzie mógł przenieść na swoją konsolę własnoręcznie wykonaną mapę, odbędzie się już niedługo.Aktualnie przeprowadzane są ostatnie testy oprogramowania. Jego upublicznienie nastąpi być może jeszcze w przyszłym tygodniu. Przypominamy, że pierwsze dodatkowe mapy multiplayer do Unreal Tournament III w wersji na PS3 zostały opublikowane kilkanaście dni temu. Wówczas to do formatu obsługiwanego przez platformę Sony przystosowane zostały lokacje fanowskie poddane konwertowaniu przez członków Epic Games.