0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W pelni sie zgadzam z ta ocena, mimo, ze w porownaniu do Halo 3 jest smiesznie niska... Mam pytanie, jak GT moglo ocenic prezencje UT 3 na 8.9, a w Halo 3 na 9.2, albo desing na 10 w Halo3, a w UT 3 na 8.8, gameplay 9.7/9? Smieszni sa ...
Już widzę te lecące pady w powietrzu po dostaniu setnego headshota
Midway announced today that the PlayStation 3 version of Unreal Tournament 3 would be released across Europe on February 22, 2008.
The imminent availability of the PS3 version across Europe follows a successful worldwide launch of the PC version and PS3 version in North America. Including the North American PS3 release the game has shipped over 1.2 million units worldwide and this figure is sure to rise thanks to European sales.
Our prognosis for mods on the Xbox 360 version of Unreal Tournament 3: not so good. In an interview with Joystiq, Epic Games' VP Mark Rein told us that there's no progress with Microsoft on making UT3 mods work with Xbox Live. One would think Microsoft would be more open to community content given the recent Xbox Live Community announcement, but Rein noted that the system is different. Rein said the Xbox 360 version has no set release date.Conversely, Rein did acknowledge the current PS3 mod system is less than stellar and told us to expect improvements coming soon.
Apparently a modder has created an entire Lego world for UT3 players to goto battle in. There is currently two videos available of this awesome mod and we'll be displaying them below. Our favorite thing about this mod is that the lego structures are all destructible.
Mnie znudził Warhawk a jeśli Chodzi o Unreala fajnie sie gra tak jak w inne części bo zamierzam kupić a po filmikach nie bardzo mi sie ta gra podoba
Cytat: MuSic475 w Marca 05, 2008, 20:42:09 pmMnie znudził Warhawk a jeśli Chodzi o Unreala fajnie sie gra tak jak w inne części bo zamierzam kupić a po filmikach nie bardzo mi sie ta gra podobajak masz dobre lacze to mozesz inwestowacWkur*** mnie za to pad, te analogi zle rozmieszczone strzal pod R1 ?? Spust tez do strzelania sie nie nadaje, jak grac na tym dziwolagu w moj ulubiony gatunek czyli fpp??
W rozmowie z magazynem "OXM" Mark Rein z Epic Games po raz kolejny powiedział, że w jakiś sposób gra Unreal Tournament III w wersji na Xboksa 360 będzie obsługiwała mody. Niestety cały czas brak jakichkolwiek konkretów, gdyż ta kwestia pozostaje otwarta i nie znaleziono ostatecznego rozwiązania. Prezes znanego studia jest jednak optymistą i zapewnia, że mody odegrają rolę na Xboksie 360 - choćby musieli sami zająć się ich wydawaniem. Temat raczej nie zostanie rozstrzygnięty do czasu premiery zaplanowanej na lato i trzeba będzie poczekać do późniejszego terminu w tym roku. Pozostaje dalej nasłuchiwać nowych wieści od Epic.