Boruc
Ziomek zapewnił awans Celticowi .Co prawda z przebiegu całego spotkania to zwycięstwo należało się Manu ,ale jak to zwykle w sporcie bywa faworyci ulegają słabszym .
Manchester nie powinien miec jednak zafnychj kłopotów bo w nastepnym meczu gra z Benfica , którą z pewnością rozłozy na czynniki pierwsze . Nie
ma wogóle takiego załozenia by 1/8 obyła się bez Anglików . Z korzyścią z reszta dla wszystkich
Real zamotał i wreszcie uciułal jeden punkt w meczu przeciwko Ol.Lyon . Zastanawia wybor France Football bo wielkolud Carew przedarł się przez tą obrone jak przez sito , po prostu wział pileczke przebiegł się pare metrów i bach gol .Oto w jaki sposób się zdobywa bramki
Spoko spoko gdzieś tam Diarra (były zawodnik Lyonu ) głowke przyłożył i juz publika mało co nie eksploduje z zachwytu . Pózniej jeszcze przyłozenie nogi Nisterloya i wreszcie remis .Uff co za ulga po tylu latach
. Nie orientuje sie zbytnio na kogo Królewscy aka Galacticos vel Przegrani trafia ale na taki Bayern czy Chelsea to oni zbyt wielkich dzial nie wytocza .Raz ,że maja najbardziej dziurawa obrone sposrod wszystkich pretendujacych do miana tej najlepszej w Europie , dwa , że oprócz Holendra to nie ma kto tam za bardzo strzelac .
Dzisiaj Werder - Chelsea .Ja jestem za hulmatami .Grają żwawo i z pomysłem .Awans im się należy .