i jak chlopaki , ja oglądałem mecz Anorthosisu i nie narzekam , chyba najbardziej emocjonujący mecz wieczoru . Niemiaszki dociągneli do remisu , ale mogą już powolutku żegnac się z pucharami . Za to Cyrpryjczycy jak zwykle u siebie bardzo mocni , szybko przenosza ciężar gry na drugą stronę dzięki czemu dochodzili tak często do sytuacji strzeleckich . W doliczonym czasie gry mieli nawet setke , ale typ nei zauważył kolegi i skończyło sie na jęku publiki . Szkoda tych 2 straconych ounktów bo z PAO będzie wyjątkowo cięzko wywiezć 3 pkt , które premiują Anorthosis . Koniczynki wygrały z Interem co jest dla mnie nielichym zaksoczeniem
: Listopad 27, 2008, 14:21:02 pm
Liverpool ładnie wydymał 4-0 Realek . Sądzac ze skrótu , można przypuszczać , że szykuje sie rewolucja w składzie Królewskich (nie po raz pierwszy zresztą ;D). To chyba jedna z najwyższych , jeśli nie najwyższa porażka Realu w LM w tej dekadzie . To chyba powininien być znak dla włodarzy klubu , że coś maszynka do zbierania laurów się zacięła . Niegdyś 3 najwyższe europejskie trofea , teraz nie mogą przedostać się dalej nizli 1/8 . Słabiutko patrząc na możliwości klubu .
Bayern rozpierdolił Sporting aplikując w dwumeczu 12 bramek 0_0 . Defensywa przyjezdnych przypominała poczynania naszych grajków w reprze . Co do szans niemców to jestem wybitnie sceptyczny , to nie już ta sama ekipa co prowadził Hitzfeld , dużo młodych wilczków , ale ich czas jeszcze nie nadszedł .
Dzisiaj liczę na niespodzianke ze stronu Mourinho , reszta niech robi co chce . Na nich nie stawiam