Ja to samo, właśnie zasysam ale sie podjarałem
No ja też, ale, że to już TEN kod? xd
Fajnie. W sumie od niechcenia się zarejestrowałem, ale z chęcią pogram. Do kiedy ta beta?
A new GameStop commercial surfaced on FX featuring new GameStop pre-order specials for LittleBigPlanet. If you pre-order you'll receive new Minotaur and Medusa costumes as well as a new GOW map pack, along with the Kratos costume we already knew about.
New LittleBigPlanet pre-orders revealed: Medusa, Minotaur and GOW maps
Cytat: Lupi w Października 06, 2008, 22:04:54 pmFajnie. W sumie od niechcenia się zarejestrowałem, ale z chęcią pogram. Do kiedy ta beta?Chyba do premiery.
http://gamextract.com/?p=3184
Zassałem betę, zagrałem i w sumie to nie wiem czym się wszyscy tak podniecają, nie rusza mnie ta gra
Jak to jest z tą betą? Można ją jeszcze dorwać? Nie w temacie jestem.
Mnie tam ruszyło - dzisiaj pokaże grę mojej pannie i zobaczymy co się wydarzy...
Gdzie on jest? Na której planecie?W ogóle ten system wyszukiwania jest jakiś poj**any, totalnie nieczytelny, powinni zrobić search'a jakoś alfabetycznie, lub według ocen, a nie wszystko na kupie.... Mam nadzieję, że w fullu tak właśnie będzie >>
Koniecznie zagrajcie w level "LBP Miami Vice". Jeden z lepszych jakie widziałem dotąd.
Fajnie bo można dorabiać jakieś badziewia do szmacianek innych graczy
Cytat: elfor w Października 08, 2008, 09:21:08 amFajnie bo można dorabiać jakieś badziewia do szmacianek innych graczy "Napraw mnie".