Co do
tytyłów newsów - miło by było, gdyby były normalnie, a nie wymyślane jak dla debili (przez de...?). Tytuły większości newsów są beznadziejne, do tego obrazki przy nich są małe, więc i one nie pomagają sie zorientować, w większości przypadków, co grafoman miał na myśli. Z tego, co widzę, jedynie Dagon jest w stanie nadać newsowi normalny tytuł. Oto, co dziś widzimy na
stronie głównej:
Ridge Racerów ci u nas dostatek (Lewik) - głupie, ale chociaż wiadomo, o co chodzi
Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy (Von zay) - piłka nożna?
^
Mars napada, Mars atakuje (aha, można się domyślać, że chodzi o jakiś kosmiczny shooter... a może i nie)
Zero - jedynkowy kod (Lewik) - Kod Leonadra Da Vinci
Wehikuł czasu - to byłby cud (Von zay) - nie wiem, co to ma być, aż się czytać nie chce czegoś, co tak się nazywa
Wielkie Show (Dagon) - no, o E3 i obrazek od razu mówi, o co chodzi. Ok.
Bioshock (Dagon) - news o grze... Bioshock. Proszę, a jednak zrobienie normalnego tytułu nie jest trudne.
Kto najlepiej gra na wieśle? (Lewik) - o Guitar Hero 2...
Nagroda za najżałośniejszy tytuł na stronie Ciemna Strona Mocy (Dagon) - i zdjęcie Vadera. Dobrze jest.
Metroid Prime 3 na E3? (Dagon) - no i wszystko jasne
Zły wymiar (Von zay) - o... Metal Slugu w 3D
Generalnie uważam, że polskie serwisy o grach prezentują dość żałosny poziom i właśnie durnowate podpisy pod screenami czy takie z pewnej części ciała wyciągnięte tytuły newsów przyczniają się do pogł
ąbiania takiego stanu rzeczy. Zacznijcie pisać normalnie, bo jak się widzi idiotyczny tytuł, to nie chce się czytać wypocin poniżej (bo skoro tytuł jest nędzny, to oczywistym jest, że w tekście poniżej są same wypociny).
Aha, i skoro uważam, że polskie serwisy są be, to czemu tu wchodzę? Znajomy czasem męczy mnie linkami z newsami.
A ja mu mówię, że czytałam już o tym na GameSpocie, IGNie czy Jeux France...
Weźcie sobie uwagi do serca, bo taki styl tytułowania wygląda jak zaczerpnięty z jakiegoś Bravo czy Popcornu.