Oj jednak potrafisz być poważny, no popatrz, to może ja teraz trochę pośmieszkuje.
No cóż, przypierdalać się do 16 to jest taki typowy twój poziom. Wybacz, ale mało mnie interesuje moje internetowe ja na tyle żeby zmienić swój nick, a fakt 10 lat temu to był mój wiek.
Wkleiłeś jedno forum chyba, co mnie obchodzi, że u nich też mają gnój. W normalnej dyskusji powinien dostać bana i tyle. A to, że ty bierzesz z nich przykłady to nie moja wina. Może pora przemyśleć parę spraw większych niż granie w gry bo jebanie kogoś i życzenie mu śmierci raczej nie przystoi. Jakieś przykłady z innych forum ? Jak taki szczegółowy ze screenami jesteś to możesz przecież powiedzieć za co zbanowany, gdzie i kiedy byłeś. Na pewno masz wszystko udokumentowane. Ocenimy. Przecież po tylu latasz, że jak się mylę to bez problemu się wybronisz, a ja się przyznam, że niepotrzebnie wspomniałem o zbanowaniu w kontekście prowokacji i pierdololo w tematach do tego nie poświęconych.
Jakbym tylko ja to widział to jeszcze pół biedy, możecie mówić, że ślepy, ale ciekawe jakie inni mają zdanie. Wydaje mi się, że podobne.
Co ty myślisz, że każdy ma dostęp do twojej reputacji ? Zgłaszasz i to powinien być ban. Ja bym dał tak jak tobie dałem. Zresztą wątpie żeby tropik to napisał ot tak sobie, czyżbyś go prowokował specjalnie ? A według was skoro jak kyo prowokuje to należy się ban, ale jak sami tak robicie to wszystko ok ? Latasz po tematach i wklejasz te swoje śmieszne screeny jakbyś nic innego cały dzień nie robił tylko w paincie napier**lał(masz już jakiś certyfikat ?).
Ps. No i bezcenny wpis Jurasa o leczeniu się na dupy bo na głowy już za późno. Rzekłbym odwołując się do klasyki filmu. I kto to mówi ?