O kod zapytaj swojego przyjaciela bo to on wrzuca w każdym poście lolki ja tylko dostosowuje przekaz.
Post sprzed 10 lat kiedy miałem 16/17 lat
Nieźle. Nawet nie wiadomo czy to pisałem na serio, czy dla żartu. Fakt jest, że przez 10 lat mogło się trochę pozmieniać. Czasem się boje czytać co pisałem 3 lata temu, a co dopiero 10 lat. Niestety jeśli przyjmiemy, że ten post był na prawdę to ja już z tego wyrosłem, a wy dalej reprezentujecie ten poziom. Trochę smutno jak na takich starych chłopów. Późne dojrzewanie ?
Mateo od początku z tego co pamiętam zachowywał się dobrze. Fakt coś było, że powyzywał, ale ogólnie jego posty ograniczały się do spuszczania się nad recore i zeldą kiedy wszyscy go wyśmiewali. Raz mu się chyba zdarzyło i to po tym jak całe forum było przeciwko niemu. Naprawdę Jurka śmieszka "KIEDY W KOŃCU ZDECHNIESZ" uraziło, że jest jebnięty prądem ? Oj, jednak nie taki twardy jest ten nasz jureczek.
UWAGA JEŚLI MACIE COŚ NA SUMIENIU MOŻE BYĆ SPRZED 20 LAT POWIEDZCIE TO INACZEJ JUREK TO ZNAJDZIE I NIE BĘDZIE WAM DO ŚMIECHU.
kur**, jaka parodia. Jaka desperacja. WINCYJ SCREENÓW I CYTATÓW.
Dobra, nawet już mi się nie będzie chciało kolejnych waszych prób tłumaczyć. Kto tutaj jest, to jest już jakiś czas i sam wie jak jest.