Ile i komu mam przelać za funkcję ignore?
Pisałem to już wcześniej Leenk'owi.
Do SMF jest tylko jeden mod pozwalający na ignorowanie użytkowników, jednak żeby zadziałał na polskojęzycznej wersji i na wszystkich wersjach skórki forum (nie wiem, czy ta domyślna, z której korzysta NeoGO to "deafult" - jeżeli nie, to trzeba by było zmodyfikować fragmenty kodu) ktoś z dostępem do plików forum musiałby w nich trochę pogrzebać.
W wersji 2.0 SMF funkcja ignorowania jest już wbudowana w forum od samego początku, jednak SMF2 jest na razie w wersji RC1 i sami twórcy nie polecają jej jeszcze stosować do (z braku słowa, użyje tego) publicznych zastosowań.
Wiadome że kablujesz modom i stąd niektórzy zbierają bany.
Bullshit. Niektórzy stąd zbierają bany, bo sobie na to w ten, czy inny sposób zasłużyli. Żaden mod nie robi tak, że po wejściu w zgłoszony link daje pierwszemu lepszemu zieloną kropę nie czytając, o co chodzi.
To, że ktoś zgłasza tego typu zachowania to dobrze, bo modzi nie ogarniają wszystkich tematów/postów, więc dostają na maila powiadomienie. I jeżeli każdego, kto korzysta z funkcji "zgłoś do moderatora" nazwałbyś
konfidentem, to wiedz, że z połowa aktywnych użytkowników forum jest "konfidentami".