Ja myslałem ze forum Psx Ex jest mekka debilizmu a tu prosze
By nie bylo zaraz warniaczy i takstow "to wa jak nie pasi" juz wyjasniam nie chodzi o wszytkich czy wiekszosc, tylko garstke bo to co oni wyprawiaja to za przeproszeniem gowniane podchody. Wchodze zadko na forum ale ostatnio coraz mniej bo rzygac sie chce widzac wiesniackie teksty niektorych. Zastanawiam sie skad w udziach tyle nienawisci i glupoty. Toster na spolke z testovironem ich wychowywal czy jak ?? Ch** komu do tego czy ktos w kozakach chodzi, maluje paznokcie czy cos tam. Moze nawet stringi ubierac (nie ma meskich niby kur**?) ale zamiast GRZECZNIE cos napisac, albo nic nie pisac, to najlepiej dupnie pisac ze Music to , ze Kersq tamto, ze Luntek owamto.
A wladza ma w dupie rozne wystepki. Cs tam Musicowaty mial zawsze na oku ale wiedomo jak teraz jest.
Jeden user ( Iras ) pisze ze pieklo Dantego do bani jest, drugi ( Sylvan ) twierdzi, ze gre powinno sie najpier zaliczyc by ocenic, bo kurwens no tak jest jakby nie bylo, ale nie lepiej pozniec zebrac o ignore bo ktos gogos wkur**a zamiast wyjsc z panna na spacer, piwo walnac, albo karnet na silke kupic by rozladowac sie.
Jeden ma w dupie ignore, ale drugi ten co kasa bardziej daje a pozniej co post "a daj mu, a ja dalem i jak fajnie mam orgazm normalnie, co tam pisze BO JA DALEM IGNORE".
Pozniej syf wkilku tematach sie porobil. Niby gdzie niegdzie jest ta opcja, ale nie na forum na litość Pańska gdzie pisze sobie kilkunastu chlopa
A jak juz sobie ktos komus dal sobie to to niech to zachowa dla siebie a nie onanizuje sie piszac o tym co rusz bo wiekszy hype nakreca. Staje takim osobom czy jak??
Aaaa i modzi tez powinni miec ignore obok swoich profili bo jak widze posty kilku to <buee> ale ich tykac nie wolno. No i z belca powiino sie zejsc. O Marcepanie nie pisze. Znowu niby dorosli ludzie a znajdzie sie 2-5 mniej lubiacych i jada sobie po kims i klepia sie po plecach - "lool ale słoniowi dowaliliśmy, ale miazga nie heheh nie ma kolegow tu a my tak, ale fajni jestesmty" LOL tak to wyglada.
A i tez to prekrecanie ksywek, strasznie ch**owe panowie. Jak ktos nie potrafi napisac ksywki innego usera, to niech nauczy sie kopiowac. It's simply. A jak nie to niech nie bawi sie w niedorozwinietego gimnazjaliste zlosliwego jak bramkarz w byle barze. Ohtara ciagle ktos przekreca a jak zobaczylm tekst Wuhera w "ZS" pass. Nie lubi faceta , jak pisalem pass albo to dupne ignore ( jeszcze wiekszy bajzel sie zrobi ) ale takie pierdzielenie 3 po 3 jak pisalem dobre jest ale w gimnazjum z yntelygentnymi nstolatkami.
Syf panowie, syf by dorosli ludzie na forum jak ochlane barachlo w barze sie zachowywalo.