Autor Wątek: Schizy  (Przeczytany 18433 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
Schizy
« dnia: Kwietnia 09, 2004, 21:18:17 pm »
Czy zdarzyło się wam załapać jakąś schizę po dłuższym
posiedzeniu z padem??? Wiecie dziwne sny, etc.

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
Schizy
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 09, 2004, 22:34:56 pm »
ooo ja miałem parę razy takie sny schizowate hehe...raz to było połączenie residenta, metala jakiegoś filmu "dla dzieci" 8) i jeszcze czego tam chcecie :D . mianowicie śniło mi się, że jestem w mieście pełnym zombiaków i musze sie miedzy nimi skradać, a jeśli mnie złapią cały sen leci od początku ( o motywy z filmu nie pytajcie :twisted: )hehe. od tamtej pory boję się grać w gry telewizyjne :twisted:  :twisted:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
Schizy
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 09, 2004, 22:44:04 pm »
pamiętacie moją zapkę MGS 3? po jej napisaniu śniło mi się, że jestem Snake, wycinam komandosów w dżungli i nakładam sobie na twarz kamuflaż... w pewnym momencie zaczalem sie dusić. Obudziłem się z twarzą owiniętą kołdrą :lol:

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Schizy
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 09, 2004, 23:52:57 pm »
Ja kiedyś grałem w pewną grę z gatunku XXX, ale nie chciałbym mówić jaki to był tytuł i jaką później miałem jazdę ... oooupppss schizę się znaczy :lol:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 10, 2004, 00:06:38 am »
Nie wiem- misię coś ostatnio śni, że uczestnicze w jakiejś sporej bitwie...eee...ja tego nie pisałem... :roll:

Ja kiedyś grałem w pewną grę z gatunku XXX, ale nie chciałbym mówić jaki to był tytuł i jaką później miałem jazdę ... oooupppss schizę się znaczy  

I niech ktoś powie, że gry hentai nie są fajne, jak są fajne :P  :D  :wink:
GT: Trusio

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Schizy
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 10, 2004, 10:08:00 am »
Ta, a mi maży się czasem zrobienie sejwa przed jakimś kołem w budzie...

Conker

• Global Moderator
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 7
Schizy
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 10, 2004, 12:10:10 pm »
Cytat: "kun"
Ta, a mi maży się czasem zrobienie sejwa przed jakimś kołem w budzie...

Ahahaha, dobre:D

Jak bylem mlodszy, to czasem nie moglem spac, bo caly czas myslalem o danej grze. Do tego stopnia, ze mieszala mi sie fikcja z rzeczywistoscia.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 10, 2004, 13:02:45 pm »
HA! Przypomniały mi sie piekne czasy Pegasusa, kiedy w niedziele wstawało się o 6.00, wszyscy spali, a ty zalączales wypożyczonego za 1,20 zl na weekend Chipa&Deal'a (czy jakoś tak). Ehhh...

Cwikus

• Obywatel
  • **
  • Ojciec serwisu GameOnly.pl :-)
Schizy
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 10, 2004, 13:05:01 pm »
Ja mialem pare takich przypadkow...

1. Czytalem przed premiera MGS o tej gierce wlasnie w OPSM - w nocy mialem sen, ze jestem komandosem i skradam sie kolo murka w zime do bazy :) w koncu sie wkradlem i dalej ... sie obudzilem. Co wiecej, lokacja ktora mi sie snila byla pozniej zadziwiajaco podobna do tej z MGS jak sie wyjezdzalo na poczatku winda na powieszchnie... Pewnie to wplyw screenow, bo pare ich bylo w opsm.

2. Analogicznie jak wczesniej wychodzilo Tenchu to skakalem po dachach z katana :) - wplyw ninjutsu pewnie i screenow znow...

3. Siedzac kiedys w redakcji PE, druga doba bez snu:), gralismy z Bieganem w Burnout 2 i jak jechalem i wlaczylem turbo to mi sie "ekran wylaczyl" i wydawalo mi sie ze gram w PES (cala poprzednia noc z Lewikiem i Radaxem gralismy w PES:P) no i mialem shize ze nacisnalem trojkat (podanie na dobieg) - jak w cos uderzalem i wibracje xboxowego pada kopaly mnie po dloniach, budzilem sie i dalej gralem w Burnout 2 :)

Wiecej w sumie nie pamietam...
Pozdrawiam.
Rafal "Cwikus" Cwik

Conker

• Global Moderator
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 7
Schizy
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 10, 2004, 13:37:35 pm »
Cytat: "Trusio"
HA! Przypomniały mi sie piekne czasy Pegasusa, kiedy w niedziele wstawało się o 6.00, wszyscy spali, a ty zalączales wypożyczonego za 1,20 zl na weekend Chipa&Deal'a (czy jakoś tak). Ehhh...

Trusio, robilem zawsze tak samo. Wypozyczalem Pegasusa, bo mi starzy nie chcieli kupic. Wstawalem najwczesniej jak tylko sie dalo, zeby sobie pograc;)

JJJ

• Towarzysz
  • Reputacja: 2
Schizy
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 10, 2004, 14:55:28 pm »
a ja gralem na pc w dooma i pozniej zdawalo mi sie ze mnie te kolesie co zucali fireballami mnie gonia...od tamtej pory juz nie gralem w doooma :D
bajlando trwa!

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 10, 2004, 22:42:31 pm »
Dobra - wspomnę jeszcze o jednej rzeczy (naprawdę - to juz ostatnia :P ). Nigdy nie zapomnę mojego pierwszego spotkania z Tenchu 3. To było chyba najbardziej charakterystyczne pierwsze spotkanie w mojej "konsolowej karierze".

Więc tak... Poprzedniego dnia, gdy z Ultimy przyszedło w końcu długo oczekiwane Tenchu 3 nie mogłem zagrać. Dwa powody - zajęty telewizor i klasówka z chemii. Rozpacz. Ale niec straconego. Następnego dnia (to był środek tygodnia jakoś) wstalem o 4.40 rano(!! - to nieludzkie!!). To byla wiosna. Późna. Wszyscy spali twardo, ale pierwsze prominie słońca powoli wdzieraly się przez okno... Załączam konsolkę. Słuchawki. Klima jest niesamowita. Po wspaniałym, jak dla mnie, intrze pojawia się Rikimaru. Idzie przez las. Pora taka sama, jak u mnie za oknem. Nawet mgiełka identyczna. Idę więc przez ten las, z zachwytu malo co nie lejąc w majty, i docieram nad wodospad. Co zrobi?? Riki skacze, w powietrzu wygonując jakieś ninjowskie znaki dlońmi i znika w wodnej toni. Przeżyl? Jasne... Początek pierwszej misji, slońce zagląda w moje okno, piękny wschód i ninja rusza do akcji...

Wiem - głupoty pisze, ale piekielnie się wtedy zachwyciłem... :P

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
Schizy
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 13, 2004, 14:18:03 pm »
Mam non stop jakieś omamy;))))))))))))))))
A ja tam się na Tenchu 3 zawiodłem....

mrpiki

• Tajny współpracownik
Schizy
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 13, 2004, 16:56:55 pm »
Hehe, po ok. 8 godzinnej sesji przy Crash'u B3 w nocy podobno krzyczałem: NIE NAWIDZĘ JABŁEK, PRECZ Z JABŁKAMI! przez sen ofkoz

Innym razem po EYE TOY PARTY wymachiwałem rękami (wishi washi) nawet jak nie grałem... bywa.

Listen you fuckers, you screwheads, here's a man who would not take it anymore.

tenchi[pl]

• Pionier
  • *
Schizy
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 13, 2004, 17:42:49 pm »
Kiedyś nie mogłem przejść jakiegoś momentu w gierce(nie pamiętam jakiej). W czsie snu przyśniło mi się co czeba zrobić i się okazało że o to chodziło. :)

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Schizy
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 13, 2004, 19:01:18 pm »
Czekamy na prawidłowe numery do szóstki w totka w takim razie :twisted:

cappo

• Marynarz z Potiomkina
Schizy
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 13, 2004, 21:27:03 pm »
a ja poproszę o pytania na klasówkę z geografii 8)

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Schizy
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 18, 2004, 21:27:05 pm »
dobra ludzie, gadać dużo i do rzeczy :twisted: nie wierzę, aby tylko taka garstka osób miała jakieś schizy po dłuższej sesji z grami. PISAĆ!
potrzebne mi przykłady, wkrótce przekonacie się do czego ;)

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Schizy
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 18, 2004, 22:01:31 pm »
Najweksza schize pzrezylem podczas gry w MGS2, ale po kolei:
Byla ok 2 w nocy, wszyscy domownicy juz spali, a ja chcialem za wszelka cene dokonczyc MGS2 w tymze dniu. Kiedy na Arsenal Gearu zaczely sie dziwne akcje ze sztuczna inteligencja tejze zaczalem sie czuc jakbym mial 'nasrane' w glowie, codec zaczal wariowac, ekran sie zmniejszyl, Raiden walczyl z kilkudziesiecioma Ray'ami... Co wtedy czulem to normalnie cpuny nie czuja:D:D:D Nastepnego ranka znowu przeszedlem ow fragment gry, co by sie upewnic, ze to nie byl sen(inna sprawa, ze dostalem wpie**ol od brata ktory chcial przejsc MGS2 jako pierwszy...;/).
PS. Troche to malo 'schizowata' historyjka, ale tego nie da sie opisac slowami...
Fryty tyty dotknij pyty

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 18, 2004, 23:13:51 pm »
Łoj pamiętam. To było ostre!! Ciedy Colonel mówił "czy nie mam lepszych zajęć niż siedzedzie przed telewizorem?" byłem o malutki kroczek od wyłączenia konsoli. Na szczęście się opamiętałem... :lol:  :wink:

Tokar_Sama

• Towarzysz
Schizy
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 19, 2004, 01:18:21 am »
Po  dłuższej sesji w GTA:VC czułem się trochę nieswojo,kiedy po wyjściu na ulicę w ciągu jednego popołudnia 5 razy przejeżdżał koło mnie radiowóz :wink:
[size=24]A jaki jest Twój współczynnik elo ? o_O[/size]

Burzasty

• Pionier
  • *
Schizy
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 19, 2004, 13:22:51 pm »
Cytat: "Tokar_Sama"
Po  dłuższej sesji w GTA:VC czułem się trochę nieswojo,kiedy po wyjściu na ulicę w ciągu jednego popołudnia 5 razy przejeżdżał koło mnie radiowóz :wink:

To tak jak z horoskopami  :wink:  . Jesli przeczytaszze spotkasz jakas blond-cudo na pewno ja spotkasz  :wink:  Nawet pare razy  :wink:

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 1
  • Gdzie jest Dickinson?!
Schizy
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 19, 2004, 15:28:02 pm »
Hehehe, niedawno(okres ferii zimowych) wybrałem sobie gry jako temat do mojej pracy(funkcjonowanie mózgu). Noc w noc przez tydzień grałem w horrory, bombardując psychę makabrą i strachem. To był HARDKOR!.Sny miałem jakieś dziwnie realistyczne, śniły mi się upiorne lasy, cmentarze, nawiedzały psychodeliczne obrazy. Damn, do końca życia nie zapomnę tego. :). Jak chcecie, to mogę zamieścić na stronce moje opowiadanie, które napisałem pod wpływem koszmarów sennych... :)
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.

selene

• Gość
Schizy
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 24, 2004, 16:33:53 pm »
Heheh, ja mam mnóstwo takich schizmów  :)

Kiedyś w szkole na informatyce mieliśmy narysować albo ściagnąć z netu ilustracje do jakiegoś wiersza (nie pamiętam już jakiego). Gdzieś w środku lekcji popatrzyłam na ekran siedzącego obok mnie gościa a on akurat rysował takie fajne, żółte... "CHOCOBOSS!!! CHOCOBOSS!!!" Rozradowana zaczęłam się drzeć na całą klasę sama nie wiem dlaczego :D Chyba nie muszę pisać, że patrzyli na mnie jak na wariatkę...  :wink:

Na zeszłoroczne święta dostałam (a raczej wybłagałam) Game Cuba z Zeldą:WW. No i ukochane przeze mnie FFX poszło w odstawkę...  Grałam niecałe 14 godzin bez przerwy dłuższej niż 10 min (na amu ;) W nocy mi się śniło jak wkurzony Tidus morduje widelcem małego Linka...  :twisted:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 24, 2004, 16:56:41 pm »
Chwilka - wiem, że to nie jest szczyt spostrzegawczości, ale Selene to...to...taaaaaak - dziewczyna!! A na tym forum ciagle ich brak... Uprzejmie prosimy podać blizsze dane kontaktowe i powiedzieć coś o sobie  :o  :o  :D  :twisted:

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Schizy
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 24, 2004, 22:11:53 pm »
Przykro mi Trusiu, ale Wrocław to baaardzo daleko od Siemiatycz. Dzisiaj zerknąłem na mapie gdzie mieszkasz i się zalamałem :lol: (ale jestem złośliwy :twisted: )

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 24, 2004, 22:54:45 pm »
Całe szczęście, że Wrocek to znane miasto i ja nie musialem zerkać na mape, żeby to odkryć (ja też jestem dzisiaj złośliwy  :twisted: ). No i ciagle mam apetyt na knyszkę... :lol:  :lol:  :wink:

Palli

• Budowniczy socjalizmu
Schizy
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 24, 2004, 23:02:23 pm »
Taaaak, pelni jadu jestescie kochani - Kazia Szczuka przy Was wymieka :D

PS. Ja zapraszam na plyndze :D

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

SnejK

• Obywatel
  • **
Schizy
« Odpowiedź #28 dnia: Maja 06, 2004, 00:31:34 am »
Najgorszy shiz to miałem gdy czekałem na jakąś konsole. Nie mogłem zasnac a w snie śniło mi się że ją zdobyłem:P Pozatym nie tylko z konsolami tak mam, z grami też:D

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #29 dnia: Maja 06, 2004, 21:47:49 pm »
Hehe...To ja się do czegos przyznam - ale to hardcorowa schiza!!

Kiedy na poczatku wakacji 2 lata temu czekałem na Finala X obliczylem, że mial przyjśc w poniedziałek. Listonosz chodzi miedzy 9.30 a 12.00. Wstalem o 6.00, bo i tak nie moglem spać. Sniadanko, łazienka i takie tam... O 8.00 jestem gotowy. YYYY!!!. Brudno. Wyciagam odkurzacz i odkurzam mieszkanie(dla poprawienia komfortu gry). YYYY!! Coś nie rozruszany jestem!!! Gnam na rower i jeżdżę przez godzinę jak szalony po polnej drodze (wiecie - jak czlowiek czuje zmeczenie fizyczne,to się jakoś przyjemniej gra). OKI!!! Znowu sie myje. YYYY!!! Kurz na telewizorze. Scieram. Fotel krzywo stoi!!! Itd... nie pisze, bo i tak wlaśnie nadszarpnalem sobie reputację...W koncu wyszlo na to, że listonosz przyszedl w środe (wtorek przebiegal podobnie) :evil:  :evil:  :twisted:

cappo

• Marynarz z Potiomkina
Schizy
« Odpowiedź #30 dnia: Maja 06, 2004, 22:47:59 pm »
muszę wam powiedzieć, że ostatnio grałem w manhunta (na PC suck!!--z deka mi sie przycina) no i tak sobie siedzę i gram zgodnie z instrukcją przed rozpoczęciem gry (wyłącz światło, wszystko pozamykaj i przygotuj się na zabijanie :twisted: ) no i dalej tak sobie siedzę i gram (w nocy ofkoz)...tak się złożyło, że najwięcej razy zabijałem kolesi kawałkiem szkła na 3 stopniu wkurzenia...później poszedłem spać i śniło mi się, że wbijają mi szkło w oczy...bleee...cały ranek patrzyłem czy mam oczy 8)

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
Schizy
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 06, 2004, 23:05:57 pm »
Ty lepiej kupuj Painkiller'a i mi pożyczaj, a nie w Manhunty się zabawiasz! :wink:  :lol:  :twisted:

Klucha

• Pionier
  • *
Schizy
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 30, 2004, 18:22:36 pm »
Jak kiedyś grałem w pewną samochodówke(tytuł poszedł w zapomnienie)
jakieś trzy dni pod rząd to miałem nagle takie przebłyski... przed oczami wyświetlała mi się rozmazana trasa i ja w samochodzie pędzę przed siebie... do tego wrażenia dzwiękowe... od tej chwili nie lubie samochodówek
mamrak atynie

oscyp

• Gość
Schizy
« Odpowiedź #33 dnia: Września 16, 2006, 20:24:36 pm »
Ostatnio sen miałem wybitny, najlepszy chyba ze wszystkich "growych". Gram sporo w Golden Suna ostatnio i przysniło mi sie ze jestem w tej grze. Najlepsze było to, że widok był w fpp i jak spojałem na rękę to.. okazała sie strasznie rozpikselowana <lol> całe ciało miałem zpikselowane wszystko wokół wyglądało jakbym wlazł do gba. kolejny szok nastapił gdy odezwałem sie do Gareta i zamiast słów z ust popłynęło mi charakterysztyczne "kirli kirli kirli" a na dole "ekranu" zobaczyłęm zdanie które wypowiedziałem. potem klepanke miałem z Brutal Trolem ale dostałem bęcki i wylądowałem w Inn.. obudziłem sie juz u siebie w domu. Sen przekozacki był!

indi

• Obywatel
  • **
Schizy
« Odpowiedź #34 dnia: Września 16, 2006, 21:42:27 pm »
Ja czasmi idąc przez miasto mam wrażenie, że czas sie spowalnia i na świat nachodzą róźnego rodzaju filtry tonujące wszelkiego rodzaju kolory. Widze ludzi kłócących się wiecznie za czyms goniących ja natomiast pędzę z prędkością swiatła. Czasami towarzyszą temu efektowi dzwieki takie stłumine jak bym był pod wodą. Trzeba przyznać, że zdarza się to rzadko i krótko trwa ale zawsze mnie zadziwia.

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Schizy
« Odpowiedź #35 dnia: Września 16, 2006, 22:03:36 pm »
Cytat: "indi"
Ja czasmi idąc przez miasto mam wrażenie, że czas sie spowalnia i na świat nachodzą róźnego rodzaju filtry tonujące wszelkiego rodzaju kolory. Widze ludzi kłócących się wiecznie za czyms goniących ja natomiast pędzę z prędkością swiatła. Czasami towarzyszą temu efektowi dzwieki takie stłumine jak bym był pod wodą. Trzeba przyznać, że zdarza się to rzadko i krótko trwa ale zawsze mnie zadziwia.

o_O

ja to tak mam po czym innym :lol:

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Schizy
« Odpowiedź #36 dnia: Września 16, 2006, 22:06:01 pm »

Oo

Nie pal człowieku tego gówna, są fajne fazy ale ta to przesada.

Tarniak

• Gość
Schizy
« Odpowiedź #37 dnia: Września 16, 2006, 23:23:05 pm »
A' propos faz. Obecnie mam  podobną.

indi

• Obywatel
  • **
Schizy
« Odpowiedź #38 dnia: Września 16, 2006, 23:30:14 pm »
To nie po marihuanie mam takie fazy chłopaki ani po żadym srodku odurzającym. Już tak się dzieje i nie potrafie wytłumaczyć dlaczego

Mikes

• Łajka
  • Ej.
Schizy
« Odpowiedź #39 dnia: Września 17, 2006, 11:03:52 am »
Prorok! :lol:
Schizy, hmm.. ostatnio miałem chora noc, kładę się spać, coś mi zaczęło dyszeć nad uchem, zapalam światło, nic nie ma. Kładę się spać znowu, słyszę STRASZNIE głośne wycie jakby samolot lądował koło domu O_o albo jakiś huragan przechodził obok. Oczywiście nic nigdzie nie było a słyszałem to tylko ja. W nocy miałem tak chore sny że szok(siedzę sobie na krześle, filtr jakby ze starego filmu i płacze, i tak cała noc mi się sniło :shock: )

Od razu mówe ze nic nie piłem etc.