Secik zajebisty i mam pytanie odnośnie kawałka, który zaczyna się w 43:40. Jak się zwie oryginał? Mowa o tej nutce gdzie koleś mówi "They know what i what, what the fuck" czy coś takiego.
Cytat: MarcePan w Czerwca 17, 2009, 22:36:39 pmSecik zajebisty i mam pytanie odnośnie kawałka, który zaczyna się w 43:40. Jak się zwie oryginał? Mowa o tej nutce gdzie koleś mówi "They know what i what, what the fuck" czy coś takiego. Funkagenda-What the fuck (Orginal Club mix): Czerwiec 18, 2009, 13:28:55 pmPodobno Nick Curly pojawi się na naszym MD. Jestem ZACHWYCONY!
genre: "Minimalowy tech-house z energią hardcore metalu"
Z energią metalu ziom, jakby napisał "z mocą wołu" to też byś pytał LOLOLO DEBILU GDZIE TAM WOŁA WIDZISZ PWNED? :
Miazga dla mnie to było tak oczywiste , że nie chciało mi sie tłumaczyć Ty to zrobiłes po mistrzowsku A secik a nie na Boga kawałek robi mi niezłe siano z mózgu i ma naprawde niezłego kopa
A secik a nie na Boga kawałek
Cytat: Druchal w Czerwca 23, 2009, 19:35:59 pmMiazga dla mnie to było tak oczywiste , że nie chciało mi sie tłumaczyć Ty to zrobiłes po mistrzowsku A secik a nie na Boga kawałek robi mi niezłe siano z mózgu i ma naprawde niezłego kopa Oczywistym jest, że w życiu nie słyszałeś hardcore'a, ni metalu . Chyba, że energia rozchodzi sięna średnich tonach, a mój wzmacniacz trochę je ucina. CytujA secik a nie na Boga kawałek Och, wybacz brak fachowej nomenklatury.
Tylko dowodzisz tezy że "Metale" tak sie na was mówi ?
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wypowiadam sie na temat rzeczy o której nie mam pojęcia
A jak już bym miał sie wypowiedzieć to w ucho wpadł mi kiedys kawałek Slipknot który namiętnie ogrywałem w Amplitude
Slipknot i pop ?? No proszę Cię ......
pozamiatane.
Cytat: oscyp w Czerwca 24, 2009, 01:25:20 am pozamiatane.pysioA Tarniak to chyba jest krolem gay-hc
A tu jeden z moich ulubionych utworów i teledysków z tego gatunku(czuć ciężki klimat):