Soul w tej grze jest od zajebania przedmiotow, caly ogrom, jesli chcialbys tak naprawde zebrac wszystkie sety dostepnew grze to nie wiem czy by ci zycia wystarczylo
Ja tu daje tylko i wylacznie zdjecia Epic czy Aesir Setow, zyli takich na maxa trudnych do zdobycia. Gra w sumie dzieli przedmioty na dwie grupy dla ludzi i cybernetykow. W obu przypadkach wygladaja inaczej (przynajmniej wiekszosc z nich) i w obu przypadkach jest ich cale mnostwo. Potem masz juz podzialy klasowe czyli cyber bio, commando, zerker, defender czy champion i kazda z tych klas ma tazke przedmioty, ktore moga byc uzywane tylko przez dana klase ( to samo tyczy sie ludzkich klas) i cagle we wszystkich przypadkach jest ich od groma.
Too Human jesli chodzi o zbieractwo to jest prawdziwy potwor, mozna spedzac dziesiatki godzin w pogodni za ekwipunkiem, co ja wlasnie robie i ciagle nie ma sie dosc. A jesli znajdziesz dobrego kompana do co-opa to juz jest prawdizwe mistrzostwo. Do tej pory cala masa ludzi gra w to online, szczegolnie w godzinach nocnych, wszyscy sie spotykaja, wymieniaja przedmioty sprzedaja, kupuja a potem na pole bitwy. Jak w wiekszosci gier online trafiaja sie idioci ale nie ma ich tak wielu
Moim zdaniem Too HUman jest jedna z tych gier, ktora abo sie kocha albo nienawidzi, nie ma nic pomiedzy. Sa ludzie, ktorzy uwarzaja ze gra to totalne dno ale tez sa ludzie, ktorzy dali by sie pociac za czesc druga
Moim zdaniem najwieksza bolaczka w Too HUman jest czas, czas jaki nalezy grze poswiecic aby ja docenic.
: Czerwiec 25, 2009, 07:48:13 am
Udalo sie zebrac caly set dla ceber Championa, niestety na chwile obecna nie moge zapodac fotek bo zeby uzyc setu musze miec 50 poziom a cyber championem nigdy nie gralem. Jak tylko nabije 50 level to zapodam fotki
: Czerwiec 26, 2009, 20:06:28 pm
Wrzucilem na youtube bardzo fajny filmik, momentami nawet smieszny. Owy filmik moze przydac sie raczej osobom przymiezajacym sie do zagrania w Too Human, gdyz zawiera on podstawowe zasady przetrwania na polu walki. Jesli sa osoby, ktore graja w Too Human i gina za czesto lub do konca nie kumaja systemu, filmik rowniez moze przyjscz pomoca. Jesli ktos bedzie mial jakies pytania odnoscnie gry lub potrzebowal pomocy, niech wali smialo, na pewno pomoge
10 Things You don't know about Too Human