Tango, naprawde nie wiem co mam powiedziec, mimo iz zszedles ze mnie i wlazles na Arizzzone (szacun) to naprawde dalej strasznie mnie irytujesz, a naprawde bardzo ale to bardzo ciezko mnie zirytowac, widac sztuke ta opanowales do perfekcji. Jesli uwazasz ze kazda osoba z duza iloscia gamerscore to lamer, podkladacz itd. to moze by tak sprawdzic swoje umijetnosci??? wybierz gre w ktora chcialbys sie ze mna zmierzyc, ja ja nagram i dam na forum, wtedy zobaczymy czy naprawde kazdy z duza iloscia GS to lamer i podkladacz. Wiesz czemu nie boje sie rywalizacji z toba, bo wiem ze jestem lepszy, do gier oprocz checi trzeba miec skilla, nie twierdze ze go nie masz, ale widocznie czegos ci brakuje, bo jeczysz jak dziwka po niezaplaconym numerku. A moze tak mnie wymienisz osoby ktorym sie podkladalem co? no tak ty znasz wszystkich, po tym jak bylem sadzony o zgrywanie save'ow i zamiane kont to teraz czas na podkladanie
Tylko mam prosbe nie wymieniaj juve26 bo to juz bylo i robi sie nudne. Fuck it nigga, jestes spoko i wogole wszyscy cie doceniaja i zauwazaja, dla ciebie achievy to glupota i strata czasu a jednak do rankingu na GO sie dopisales WTF mate skoro o to nie dbasz, zaprzeczasz sam sobie, a najwazniejsze to zyc w zgodzie z soba samym, wpierd***** zielenikne i wogole byc cool, no i ty jestes cool, moze nie LLJ ale zawsze cool, twoi koledzy cie szanuja i wogole, tylko po co sie pytam. Just tell me why are you saying such a stupid thigs dude, jaki masz problem? Jesli nikomu nic nie zazdroscisz, a smiem twierdzic ze jest inaczej bo w innym wypadku nie bylo by gadki, to powiedz po co ???? Wez sie chlopie do roboty, zacznij pracowac na siebie, wyprowadz sie od rodzicow i zacznij zyc wlasnym zyciem,i pzestan wpieprzac sie w zycie innych ludzi. Mozesz mowic co chcesz ale to i tak stek bzdur, pomowien i wogole straszna kiszka z ciebie koles nawet jakis taki GT masz nijaki, TangoXbox, moze to ma cos wspolnego z twoim zamilowaniem do tanca albo cos, sam nie wiem, a moze za duzo filmow ogladasz i chciales byc Alphaxbox ale bylo juz zajete wiec wzioles tango, bo nie wiedziales jak sie z reguly trzeci odzial nazywa, a wszyscy wiedza ze tango to miesa armatnie, ale i tak jestes cool, nie Ty jestes COOL i chwala ci za to, bo bez takich gnomow jak ty to strasznie nudno by bylo i wiesz co, z reguly sie nie unosze i jestem kulturalny ale tym razem sram na ciebie, twoje wizje przyszlosci i twoj spisek lamerow i podkladaczy na leaderboards. Jestes taki sam jak polscy politycy duzo gadasz chu** robisz. Szacun dla ciebie wogole za to ze uderzyles w gadke man.
PS: Post pisany pod srednia dawka alkocholu we krwii i wszyscy wpogole sa coll na tym forum (in a good way)
Jesli chodzi o Arizzone to tak sie sklada ze mam tego przesympatycznego czleka na swojej friendliscie i kiedys zaproponowalem mu pomoc w The Darkness i wiesz co, odmowil, i know, zmyslam bo przeciez ty wiesz lepiej
Pozdro ziomus (TXbox) dla ciebie za wysilek, daremny bo daremny ale zawsze cos,
You get away with everyday shit, but everyday shit catches up to you and when it does you can't say shit Tango!
Marcin D aka Red aka Madfrog aka WheZzyyy aka lamer i podkladacz