Autor Wątek: TOP 10 GameOnly GS  (Przeczytany 52307 razy)

paprot

• J-23
  • Reputacja: 0
  • PSN ID: paprotPL
Odp: TOP 10 GameOnly GS
« Odpowiedź #160 dnia: Lipca 20, 2007, 14:10:57 pm »
Witam serdecznie forumowiczów
Do rzeczy. Drogi Tangoxboxie, na ogół nie zabieram głosu w takich konstruktywnych, merytorycznych dyskusjach i w normalnych okolicznościach nie chciałoby mi się na Ciebie, mówiąc eufemistycznie, przeczyścić nozdrzy na sposób piłkarski. Ponieważ jednak próbujesz w wyjątkowo bezczelny sposób wytrzeć sobie swoją szanowną facjatę moją liveową ksywką, pozwolę sobie odpowiedzieć.
Piszesz że:
     "jak arizona spadl na drugie miejsce w polsce to zrobil bodajze 8000 w tydzien"
nie, bodajże to nie prawda, zmyślasz (powiedz proszę jakie to były gry, bo może, niczym Onufry Zagłoba, "nie znałem swego męstwa" i naprawdę trzasnąłem 8 tysiów w tydzień).
     "twierdzi jak red ze gra 2 h dziennie"
nie ,nie twierdzę, zmyślasz (byłbyś tak miły i podał źródło tej informacji? Nie przypominam sobie, żebym coś takiego kiedykolwiek powiedział. Jedyna możliwość jaka przychodzi mi do głowy to taka, że rozmawialiśmy na livie, ja po kilku minutach rozmowy uznałem Cię za totalnego oszołoma i robiłem sobie z Ciebie żarty. Na poważnie nigdy nic takiego nie powiedziałem/napisałem).
    "widzialem ariozone w akcji jak mu sie chlopaki podkladali w GRAW2"
nie, nie widziałeś, zmyślasz (domyślam się, że nie pamiętasz tagów tych "chlopaków", którzy mi się podkładali, prawda? Jeśli jesteś w stanie wymienić chociaż jeden, to z radością odszczekam wszystko co napisałem).
    "ale jak ktos jest zboczony"
to fakt, ja jestem ewidentnie zboczony. Ty natomiast wymyślasz niestworzone historie i wypisujesz je na forum na temat rankingu gs, który, jak zrozumiałem z twoich wypowiedzi, zupełnie Cię nie obchodzi, bo grasz przecież dla fanu. Dla mnie słowo "Tangoxbox" jest od dzisiaj synonimem słowa "normalność".

Nie mam pojęcia, drogi Tangoxboxie, dlaczego wymyśliłeś sobie te wszystkie farmazony (chociaż domyślam się, że w grę mogą wchodzić zazdrość, frustracja, kompleksy, ewentualnie problemy z szeroko rozumianą własną seksualnością), musisz jednak pamiętać, że społeczności internetowe raczej nie przepadają za bajkopisarzami i jeśli próbujesz po kimś pojechać w taki sposób, w jaki próbowałeś pojechać po mnie, to jest duża szansa, że zrobisz z siebie idiotę i stracisz wiarygodność w oczach współforumowiczów. To pierwsze udało Ci się doskonale, pozostaje więc czekać na to drugie, czego Ci z całego serca życzę.
Pozdr, ARIzzzONa   

wow spoko chłopaki to tylko wirtualne pkt dajcie na wstrzymanie, aczkolwiek od zarania dziejow bylo tak ze jak ktos mial czegoś więcej zawsze mu tego zazdroszczono. Strach sie bac jeśli by chodziło op prawdziwe pieniadze :shock:

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
« Odpowiedź #161 dnia: Lipca 21, 2007, 23:40:51 pm »
Jezu, wam te GS naprawdę banie zryły. :lol: Nie pozabijajcie się tylko kto jest 1, a kto 2. M$ wiedział co robi wprowadzając to. Jakby to powiedział o. dyrektor: szatańskie nasienie.

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl

Tangoxbox

• Gość
« Odpowiedź #162 dnia: Lipca 22, 2007, 23:43:34 pm »

znam nie jedna osobe na liva ktora grala z toba, i znam nie jedna ktora prosiles sie o podlozenie w roznych grach tylko dla GS lamka jestes i tyle

nie znam gamertagów?? to np masterdecha pasuje Ci?? he he więc szczekaj piesku albo do budy
[/quote]

Ari

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #163 dnia: Lipca 23, 2007, 02:27:54 am »
"znam nie jedna ktora prosiles sie o podlozenie"
nie, nie znasz, zmyślasz (swoja drogą polecam publikację "Składnia polska dla szkół podstawowych", uważaj tylko żebyś nie pomylił jej ze "Składnią polską dla gimnazjów" bo możesz się zniechęcić) 

"to np masterdecha pasuje Ci??"

O tak, bardzo mi pasuje, masterdecha (pozdro dla Niego) to świetny przykład, pozwól, że zacytuję Ci jego wypowiedź z forum xbox.com:

"Powiem tak grałem juz a wieloma mistrzami achivementesów i wiekszości są to lamy które chcą sobie punkciki nabić np zagrasz ze mną onnline podłorzysz sie 10 razy w grze to dostane achivementesa ,i multum takich zagrywek,ale nigdy nie usłyszałem podobnego zagrania od pana Arizzony i chwała mu za to" (skup się na wytłuszczonym fragmencie, jeśli masz kłopoty ze zrozumieniem, daj znać, chętnie wytłumaczę)

masz też link jakbyś miał jeszcze jakieś wątpliwości: http://forums.xbox.com/4/9834433/ShowPost.aspx#9834433

Czy Ty nie grałeś wcześniej na tagu polishmafia2 czy coś równie głupiego? Bo jeśli tak to pozostaje mi tylko powtórzyć to co już raz usłyszałeś ode mnie na livie: znajdź sobie dziewczynę (lub chłopca, zależnie od indywidualnych preferencji) przewietrz się trochę, spróbuj porozmawiać z kimś inteligentnym. Aha, i wybacz, że się z Ciebie nabijałem. Muszę się przyznać, że jeśli jesteś tą osobą o której myślę, to naprawdę mogłem Ci powiedzieć, że grywam dwie godzinki dziennie (robiłeś wrażenie, jak wcześniej pisałem straszliwego oszołoma, na dodatek okrutnie zazdrosnego o gs, zwyczajnie prosiłeś się o to żeby Cię obśmiać). Aha i jeśli tak bardzo zazdrościsz mi tych po##banych achievementów i stanowi to dla Ciebie problem to powiedz, napewno znajdziemy wiele innych, rozsądniejszych rzeczy, których będziesz mógł mi zazdrościć. Chyba ponownie zrobiłeś z siebie idiotę, a ja nie szczekam :cool:.

Pozdrawiam serdecznie, Łukasz Wojciechowski aka ARIzzzONa   

macstone

• Towarzysz
« Odpowiedź #164 dnia: Lipca 23, 2007, 13:03:24 pm »
BRAVO ARI, RESPECT  :D

Tangoxbox

• Gość
« Odpowiedź #165 dnia: Lipca 23, 2007, 13:17:07 pm »
Z tego co wiem to polish mafia mieszka w u zachodnich sąsiadów pewnie dymał cię w GOW więc płaczesz, ale wali mnie to.
masz numer gg masterdechy 2842464 to Ci powie to co mi, ze lamka z ciebie totalna.

chociaż HIV(pierdzioch) potrafi się przynać, że po lamersku prosi sie o podkładanie do gier np. LOTR

znam dużo osób którzy grali z tobą bo mam konsole od premiery wszyscy mówią,że lamka z ciebie totalna(nie są to osoby,które zazdroszczą bo gamescore ich wali na maksa)myślisz, że każdy ci zazdrości?? czego??

Te studia, na które uczęszczasz są chyba integralne u mnie na nie uczą obrażać innych, a jedynie kulturalnej wymiany zdań.

Kończę z tobą gadkę bo z chamami nie ma sensu rozmawiać.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #166 dnia: Lipca 23, 2007, 13:22:38 pm »
Z tego co wiem to polish mafia mieszka w u zachodnich sąsiadów pewnie dymał cię w GOW więc płaczesz, ale wali mnie to.
masz numer gg masterdechy 2842464 to Ci powie to co mi, ze lamka z ciebie totalna.

chociaż HIV(pierdzioch) potrafi się przynać, że po lamersku prosi sie o podkładanie do gier np. LOTR

znam dużo osób którzy grali z tobą bo mam konsole od premiery wszyscy mówią,że lamka z ciebie totalna(nie są to osoby,które zazdroszczą bo gamescore ich wali na maksa)myślisz, że każdy ci zazdrości?? czego??

Te studia, na które uczęszczasz są chyba integralne u mnie na nie uczą obrażać innych, a jedynie kulturalnej wymiany zdań.

Kończę z tobą gadkę bo z chamami nie ma sensu rozmawiać.

Respect za chyba najbardziej żałosne posty w dziejach tego forum. Zazdrość aż bije z twoich postów :lol: Każdy potwierdzi że Ari to "lamka totalna" cieeekawe, ja myślałem że Arizzona to był jeden z bardziej szanowanych użytkowników, czyz nie?

Mam radę dla Ciebie, dogadaj się z jakimś amerykancem co ma więcej GS od arrizony, odkup od niego konto, zmien nicka i bedziesz mógł szpanowac na dzielnicy ^^'

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #167 dnia: Lipca 24, 2007, 02:06:56 am »
Tango, naprawde nie wiem co mam powiedziec, mimo iz zszedles ze mnie i wlazles na Arizzzone (szacun) to naprawde dalej strasznie mnie irytujesz, a naprawde bardzo ale to bardzo ciezko mnie zirytowac, widac sztuke ta opanowales do perfekcji. Jesli uwazasz ze kazda osoba z duza iloscia gamerscore to lamer, podkladacz itd. to moze by tak sprawdzic swoje umijetnosci??? wybierz gre w ktora chcialbys sie ze mna zmierzyc, ja ja nagram i dam na forum, wtedy zobaczymy czy naprawde kazdy z duza iloscia GS to lamer i podkladacz. Wiesz czemu nie boje sie rywalizacji z toba, bo wiem ze jestem lepszy, do gier oprocz checi trzeba miec skilla, nie twierdze ze go nie masz, ale widocznie czegos ci brakuje, bo jeczysz jak dziwka po niezaplaconym numerku. A moze tak mnie wymienisz osoby ktorym sie podkladalem co? no tak ty znasz wszystkich, po tym jak bylem sadzony o zgrywanie save'ow i zamiane kont to teraz czas na podkladanie :) Tylko mam prosbe nie wymieniaj juve26 bo to juz bylo i robi sie nudne. Fuck it nigga, jestes spoko i wogole wszyscy cie doceniaja i zauwazaja, dla ciebie achievy to glupota i strata czasu a jednak do rankingu na GO sie dopisales WTF mate skoro o to nie dbasz, zaprzeczasz sam sobie, a najwazniejsze to zyc w zgodzie z soba samym, wpierd***** zielenikne i wogole byc cool, no i ty jestes cool, moze nie LLJ ale zawsze cool, twoi koledzy cie szanuja i wogole, tylko po co sie pytam. Just tell me why are you saying such a stupid thigs dude, jaki masz problem? Jesli nikomu nic nie zazdroscisz, a smiem twierdzic ze jest inaczej bo w innym wypadku nie bylo by gadki, to powiedz po co ???? Wez sie chlopie do roboty, zacznij pracowac na siebie, wyprowadz sie od rodzicow i zacznij zyc wlasnym zyciem,i pzestan wpieprzac sie w zycie innych ludzi. Mozesz mowic co chcesz ale to i tak stek bzdur, pomowien i wogole straszna kiszka z ciebie koles nawet jakis taki GT masz nijaki, TangoXbox, moze to ma cos wspolnego z twoim zamilowaniem do tanca albo cos, sam nie wiem, a moze za duzo filmow ogladasz i chciales byc Alphaxbox ale bylo juz zajete wiec wzioles tango, bo nie wiedziales jak sie z reguly trzeci odzial nazywa, a wszyscy wiedza ze tango to miesa armatnie, ale i tak jestes cool, nie Ty jestes COOL i chwala ci za to, bo bez takich gnomow jak ty to strasznie nudno by bylo i wiesz co, z reguly sie nie unosze i jestem kulturalny ale tym razem sram na ciebie, twoje wizje przyszlosci i twoj spisek lamerow i podkladaczy na leaderboards. Jestes taki sam jak polscy politycy duzo gadasz chu** robisz. Szacun dla ciebie wogole za to ze uderzyles w gadke man.

PS: Post pisany pod srednia dawka alkocholu we krwii i wszyscy wpogole sa coll na tym forum (in a good way)

Jesli chodzi o Arizzone to tak sie sklada ze mam tego przesympatycznego czleka na swojej friendliscie i kiedys zaproponowalem mu pomoc w The Darkness i wiesz co, odmowil, i know,  zmyslam bo przeciez ty wiesz lepiej :)

Pozdro ziomus (TXbox) dla ciebie za wysilek, daremny bo daremny ale zawsze cos,

You get away with everyday shit, but everyday shit catches up to you and when it does you can't say shit Tango!

Marcin D aka Red aka Madfrog aka WheZzyyy aka lamer i podkladacz

« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 02:18:32 am wysłana przez _ReD_ »

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #168 dnia: Lipca 24, 2007, 02:10:17 am »
Raz jak grałem w to paru gości mówiło, że Arizzzona jest cienki w Gearsy. Z Arizoną nigdy jednak nie grałem, więc nie mnie to oceniać.

Do Arizony czuje respekt, a dorobienie się takiego gamerscora :shock: na pewno nie było łatwe :cool:

Mnie nie obchodzi za bardzo gamerscore, bardziej same achivementy jeśli fajnie wyglądają i są dobrze zrobione. Lubie achivy średnio-trudne i takie na ktore trzeba samemu zapracować. Nie lubie achivów strasznie hardcorowych i takich które z łatwością można zrobić na ustawkach.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #169 dnia: Lipca 24, 2007, 15:19:29 pm »
tango - sorry, nie chce mi sie rozpisywać, więc powiem krótko: niezły z ciebie buc.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #170 dnia: Lipca 24, 2007, 15:28:20 pm »
Nie pieprz tylko chodź grać w Girsy, :cool:

Oczywiście, popodkładasz mi się :lol: :lol: :lol:
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 15:31:19 pm wysłana przez tarniak »

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #171 dnia: Lipca 24, 2007, 16:45:04 pm »
spoko, 10 000 razy na rankingu, potem ty mi i obaj bedziemy mieli seriously, a potem tango nas wyzwie od lamerów i każdy rozejdzie się w swoją stronę. Brzmi nieźle, kurde :o

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #172 dnia: Lipca 24, 2007, 17:04:34 pm »
spoko, 10 000 razy na rankingu, potem ty mi i obaj bedziemy mieli seriously, a potem tango nas wyzwie od lamerów i każdy rozejdzie się w swoją stronę. Brzmi nieźle, kurde :o
Nie lamerów, lamek  :shock:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #173 dnia: Lipca 24, 2007, 18:19:25 pm »
Skoro nikt się nie podkłada, każdy ciężką pracą zdobywa swoje punkciki, to nie wiem po co ta romantyczna walka o oczyszczenie swojego imienia (w tym wypadku gamertaga). Po prostu olejcie gościa i nie zwracajcie uwagi na jego komentarze.

Jednak zakładając, że tzw. achievements hunterzy podkładają się, to dołączam się do ich bojkotu. To żałosne ponad stan. Wracam do PSO, w którym nie ma punkcików, dacie wiarę? Gram bez punkcików, zupełny bezsens. (to nadal z tym zakładając).

PS. Widziałem jak się Wojtusiowi podkładali 10 latkowie w Wojowniczych Żółwiach Ninja!
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 18:37:03 pm wysłana przez setezer »

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #174 dnia: Sierpnia 05, 2007, 19:29:55 pm »
Red, niedobry jesteś. 10 minut siedziałem chcąc zmienić Ci nick w liście, nic nie chciało się zmienić po czym zauważyłem, że skasowałeś jedno "y".

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #175 dnia: Sierpnia 05, 2007, 23:32:16 pm »
TangoXbuc :lol:

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #176 dnia: Sierpnia 06, 2007, 00:06:09 am »
ho ho ho no to ci ładnie Txbox wszyscy pojechali po rajtach hehe

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #177 dnia: Sierpnia 09, 2007, 00:07:25 am »
Macie słonka problem...
Każdy robi to co uważa za słuszne, co mu sie podoba itp
Jesli sie ktos podkłada lub wykorzystuje błedy w grze aby zdobyc jakies osiągniecie JEGO sprawa nic nikomu do tego.

Jeden chce byc kimś poprzez zbieranie GS i bycie w pierwszej 10 na świecie inny woli pograc i przeżyć daną gre.

Osobiscie gram w gry ktore mnie kreca, interesują i najpiew przechodze olewajac osiągniecia a potem zdobywam.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #178 dnia: Sierpnia 11, 2007, 01:50:33 am »
Witam :)

Mam dla was chyba naprawde dobra wiadomosc. Niejaki LoD Wheezzy przechodzi na emeryturke, wiec niestety nie bedzie w stanie rywalizowac na leaderboardsach i innych takich. Sprawy sie troszke pokomlikowaly, dostalem awans w pracy, jeszcze kilka innych szczegolikow ma na to wplyw miedzy innymi zmiana miejsca zamieszkania, wiec moje granie bedzie pewnie zamykalo sie w jednym dniu tygodniowo. Oczywiscie nie rezygnuje z grania calkowicie, po prostu nie bede w stanie rywalizowac na punkty. Achievementy dalej beda sie sypac ale tym razem bardzo ale to bardzo powoli. No coz, tak to w zyciu bywa ze nie zawsze robimy to na co mamy ochote :) na forum takze bede wpadal, moze nie tak czesto ale na pewno bede dawal znac o sobie. No i kibicujcie juve26, ja tak zrobie.

Pozdrowionka dla wszystkich i milego giercowania, duzo gier i mase achievementow.

PS:
Chyba nie dlugo zmienie Gamertag, wiec jesli bedziecie mieli LoD NiNjA WaRRioR ewentualnie LoD SpArTaN na liscie friendsow to bede to wlasnie ja :)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2007, 08:08:10 am wysłana przez _ReD_ »

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #179 dnia: Sierpnia 11, 2007, 09:48:14 am »
Forza Juve  :cool:, ale czuje, że od września też trochę przystopuje z GSem  :lol:

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 11, 2007, 12:24:43 pm »
szkoda ze rezygnujesz, red :( pacio tez malo gra, zeratul zrezygnowal wczesniej, hiv kupil ps3.. kurde, co z wami? :-) mam nadzieje ze reszta bedzie dalej grac, bo co, bede sam ze soba rywalizowac? :)

lesiugr - pewnie tak, ale inni tez beda miec szkole/etc wiec nie ma tak zle :cool: a jakas godzinka/dwie dziennie zawsze sie znajda

paprot

• J-23
« Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 11, 2007, 20:26:24 pm »
chłopaki sie wyłamują ale życie jest okrutne

Trufs

• Proletariusz
  • W N C !!!
« Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 13, 2007, 01:38:38 am »
No to juve do konca roku planujesz wbicie sie na pierwsza pozycje ? :D

juve26

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #183 dnia: Sierpnia 13, 2007, 11:59:35 am »
jakbym nie mial szkoly i nadmiar gier... :P

svonston

• Gość
« Odpowiedź #184 dnia: Sierpnia 17, 2007, 14:22:25 pm »

juve26

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #185 dnia: Sierpnia 17, 2007, 14:23:34 pm »
ale lame

Zeratul

• Człowiek dobrej roboty
  • H3&KZ2 United&Win
« Odpowiedź #186 dnia: Sierpnia 21, 2007, 04:13:53 am »
juve, ja dalem gram tyle samo... ale juz nie dla GS ;p

Tangoxbox

• Gość
« Odpowiedź #187 dnia: Sierpnia 21, 2007, 20:18:54 pm »
szkoda, ze nie ma kto aktualizowac top 10 :P

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #188 dnia: Sierpnia 21, 2007, 20:36:50 pm »
Wszystko jest ok przecież ;)

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
« Odpowiedź #189 dnia: Sierpnia 23, 2007, 21:44:11 pm »
fak, shigure mnie przegonił :D w morde trza coś zdziałać, tylko... mały problem... ostatnio gram tylko w demo skate. a tam achivów niii ma ;)
pozdro

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #190 dnia: Sierpnia 23, 2007, 21:45:42 pm »
Odpalilem NBA 2K6, rozegralem pierwszy mecz, zobaczyc z czym to sie je i chcac nie chca po nim polecialo mi 750 gamescora :)

paprot

• J-23
« Odpowiedź #191 dnia: Sierpnia 23, 2007, 22:45:31 pm »
hehe ja mialem podobnie z wersja 2k7 rozegrałem mecz i mysle co to tylko jeden achiv patrze lepiej a tam jedno okienko ale było napisane ze od razu 10 sie odblokowało hehe za jednym podejściem bodajże 350pkt

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #192 dnia: Sierpnia 24, 2007, 19:15:30 pm »
Jak ktoś wyciągnie tysiaka z Burnouta to nie jest człowiekiem. Ta gra jest na maksa wku*wiająca.

Tangoxbox

• Gość
« Odpowiedź #193 dnia: Sierpnia 25, 2007, 08:46:41 am »
Jak ktoś wyciągnie tysiaka z Burnouta to nie jest człowiekiem. Ta gra jest na maksa wku*wiająca.

z FEAR tez nie lekko:)

juve26

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #194 dnia: Sierpnia 25, 2007, 12:41:44 pm »
FEAR nie taki trudny, jak sie wydaje, instant actions tylko 1sza mapa byla wymagajaca, ale gra cholernie wciaga, ma klimat, kozacko sie w nia gra, a jedyny trudny achiev to ten za 1000 meczow multi, bo praktycznie nikomu nie chce sie go robic. przy okazji powiem ze jesli ktos chcialby go zrobic to ja moge pomoc bo mi 600 meczy brakuje :cool:

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #195 dnia: Sierpnia 29, 2007, 11:22:42 am »
No no, Lesiu wdarł się do pierwszej 10.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #196 dnia: Sierpnia 29, 2007, 11:54:20 am »
Zupełnie niezamierzenie :oops:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #197 dnia: Sierpnia 29, 2007, 12:47:05 pm »
Mam 3 nowe giery, więc jak przyboostuję to popamiętacie :D. Czemu ja kupuje same z trudnymi/czasochłonnymi achievementami :D.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #198 dnia: Sierpnia 29, 2007, 15:18:52 pm »
To akurat dobrze, ze nie jestes GS Whore  8)

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #199 dnia: Sierpnia 29, 2007, 17:32:24 pm »
To chyba jedyny znany przykład na świecie, że nie mam kasy by być whore :lol: