EDIT: znajdźcie profil "Sephiroth"... Laughing
Ten już kiedyś chyba miałeś, (albo ktoś inny) jest super!
Zmienam aviki jak rękawiczki...
Ludzie, co wy sie tak zachwywacie tym "I want to believe"?????? Co w nim specjalnego? Moim zdaniem zupełnie nic.
@UFO- zmien avatara na "I want to belive". Bezapelacyjnie.
Bardzo podoba mi sie dolny userbar Ufo. też bym sobie taki dał, ale obiecałem, że przez bardzo długi czas będę obecną sygnaturę trzymał Ufo, piekny awatar, sygnatura jeszcze piekniejsza...
Też sam nie wiem? Sami fani X-files ? Laughing
Nie jestem tak wielkim fanem Juve jak Ty, ale przyznam że lubię tą drużyną.
Cytat: "UFO"Też sam nie wiem? Sami fani X-files ? Laughing Ja akurat lubię X-Files ale też wierzę nomen omen w UFO, kosmitów itp.
A co powiecie o mym avku teraz? ;]
Cytat: "lupinator"A co powiecie o mym avku teraz? ;]zajeb*** normalnie:) powaznie.masz inne w podobnym klimacie?
hmm. gdzies ta krowe widziałem :
avat dla fanow piłki:
takie triczki to i ja potrafie
hehe, a my w szkole na walentynki musimy (a raczej mozemy) przebrac się. Tzn. jak sie przebierze cała klasa to nastepnego dnia nie bedziemy pytani fajna sprawa.
nie no sie pytam tylko co to ma wspolnego z tematem, a sila rzeczy zapytanie o cos nie na temat, takze jest nie na temat, a kto jest wiekszym spamerem to widac w statystykach
I kto tu ma najbardziej wyje**ny awart K****!!!
hehe, a my w szkole na walentynki musimy (a raczej mozemy) przebrac się. Tzn. jak sie przebierze cała klasa to nastepnego dnia nie bedziemy pytani Very Happy fajna sprawa.
edit: fak, trochę za duży mi wyszedł...już zmniejszam droga moderacjo! nie banować!
Cytat: "McJohn"edit: fak, trochę za duży mi wyszedł...już zmniejszam droga moderacjo! nie banować!No, to jeszcze podpis zmniejsz, bo nieregulaminowy