Red_aka_madfrog5 napisał:
w stanach najczesciej kupowane jest w poltoralitrowych butelkach
qrde ja zawsze brecht miałem bo na filmach to spijaja same 0,33 takie male pikusie
takie pytanie mam, skoro tam maja takei malo procentowe te napoje to sie przekłada na ich "wytrzymałosc" czy normalnie sie trzymaja przy piciu?
Red : mnie osobiście piło się cały długi czas browar w butelkach 0,33 - amerykańskie i meksykańskie. innych butelek nie widziałem nawet na oczy !
a browar tam ma ok 5% więc nie ma wielkiej róznicy między tym co tutaj mamy (nie mówie o piwach MOCNYCH)
to gdzies ty byl? najczesciej kupowanym piwem (wiem bo kiedys pracowalem w sklepie z alkocholem) jest w butelkach 48 oz czyli 1,5 litra, maja male piwko tez czesto kupowane z regyly w 12 pakach lu 24 pak.
Mowie tu tylko i wylacznie o amerykanskim piwie nie imortowanym. Piwo kanadyjskie jest juz mocniejsze. Moja wypowiedz dotyczyla tylko i wylacznie piwa amerykanskiego.
takie pytanie mam, skoro tam maja takei malo procentowe te napoje to sie przekłada na ich "wytrzymałosc" czy normalnie sie trzymaja przy piciu?
moze nie tyle co sie przklada na ich wytrzymalosc bo to zalezy od "modelu" czlowieka chyba
ale pija duzo kolorowych alkocholi, kiedys wziolem kilku czarnych kumpli na impre i dalem im do picia wodke
w zyciu nie widzialem zeby sie ktos tak 1. krzywil po wypiciu 2.szybko naje***
koniec offtopa
jak ktos juz cos musi to na priv. nie bedziemy cisnienia moderatorom podnosic