Autor Wątek: Miłe wspomnienia związane z konsolami.  (Przeczytany 10981 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Miłe wspomnienia związane z konsolami.
« dnia: Lipca 02, 2007, 23:24:21 pm »
Wspominacie cos szczegolnie pozytywnie, co mialo zwiazek z konsolami?

Pamietam pewnego dnia, jak bylem jeszcze maly i byl tylko (az) PSX, jak zebralo sie w naszym domu 4 kolegow, 2 braci ciotecznych, ja i moich dwoch braci. Odpalilismy GT2 i postawilismy sobie za cel kupienie Dodga Vipera, ktory byl cholernie drogi. Gralismy caly dzien, chyba 8 godzin az go wreszcie kupilismy... Okazalo sie, ze nie da sie nim jezdzic, bo na kazdym zakrecie wpadalo sie w poslizg i krecilo baczki :D

Innym razem nie mielismy memorki do PSX'a, a akurat dostalismy Tekkena 3. Z bratem siedzielismy z 5 godzin non-stop zeby odblokowac wszystkie postacie.

Jeszcze innym razem (dzialo sie to przed ww, sytuacjami :)) kupilismy po raz pierwszy PSX'a z Wormsami. Gralem z dwoma bracmi w multiplayer i tacie spodobala sie ta gra, wiec przysiadl sie i gralismy tak ze 3 godziny.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
Odp: Miłe wspomnienia związane z konsolami.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 02, 2007, 23:27:54 pm »
Cholernie miłe było jak dostałem PSXa i cholernie podjarany podłączyłem go do prądu po czym PSX wybuchł(!) i zobaczyłęm dymek jak z bomby atomowej :lol:

Pierwsza reguła: nie podłączaj konsol NTSC do polskiego kontaktu bez wcześniejszego jej przerobienia

mateo

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 02, 2007, 23:42:30 pm »
Ostatni utwór w Chrono Cross.
Końcówka SOTC, ICO, MGS3 (cały przebieg zabawy)
Walka z dwoma EL-Gigante w RE4.
emocje i oprawa...powalające (wersja NGC)
GRA Metroid Prime.

hmm?

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 02, 2007, 23:52:13 pm »
Moment kiedy dostałem własnego PSX'a. Tata mi podłączył, bo wtedy jeszcze byłem zielony jeśli chodzi o takie sprawy i zagrywałem się w demko Spyro the Dragon nie mając dość jednego i tego samego etapu. A Szaraka poznałem u kumpla, gdzie zobaczyłem pierwszego Crasha Bandicoot'a i nie mogłem oderwać wzroku. Głównie dla tej gry chciałem mieć konsolę.
PSN ID: WojtqGO

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 02, 2007, 23:56:42 pm »
Moment kiedy dostałem własnego PSX'a. Tata mi podłączył, bo wtedy jeszcze byłem zielony jeśli chodzi o takie sprawy i zagrywałem się w demko Spyro the Dragon nie mając dość jednego i tego samego etapu. A Szaraka poznałem u kumpla, gdzie zobaczyłem pierwszego Crasha Bandicoot'a i nie mogłem oderwać wzroku. Głównie dla tej gry chciałem mieć konsolę.
Ja z kolei katowałem demko Spyro 2, grałem w nie z siostrą godzinami, były tam 2 levele(woda i lawa) obydwa przeszliśmy na 100% co nie udało mi się teraz gdy odpaliłem to demko po latach xD

Spidey^

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 03, 2007, 00:25:40 am »
Dzień w którym kupiłem PS2 i odpaliłem takie gry jak Gran Turismo 3, Virtua Fighter 4 i Pro Evolution Soccer 3 - po prostu mnie zmiotło!... tym bardziej że były to czasy gdy PS2 wygrywało graficznie z kompem :D

Poza tym dzieciństwo i pykanie cały dzień na Pegasusie. Goal 3, Tsubasa, Looney Tunes, Teenage Mutant Ninja Turtles, Jurassic Park, Robocop, Street Fighter, Złota czwórka, Złota Piątka - ehhh... co to były za czasy...

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 03, 2007, 01:34:18 am »
Pamietam jak wraz z PS2 kupilem najlepsza gre na ta konsole- Jak 2: Renegade. Jak to z nowym sprzetem bywa- wszyscy sie do niego przyssali wiec nie bylo jak spokojnie pograc, a konsola stala jeszcze wtedy w salonie. Nastepnego dnia w niedziele wstalem o 7. rano, zeby moc w spokoju delektowac sie tym cudem :)

Kopersztyk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 39
  • Why so serious?
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 03, 2007, 06:13:24 am »
Raz u kumpla graliśmy całą noc w Burnout 3 Takedown (cały czas jeździliśmy w kółko jedną trasę, chociaż mieliśmy pełną wersję). Najlepsze  bylo to, że zasnąłem z padem w ręku, ale do 8 rano dotrwaliśmy. :-D

Rondel

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 03, 2007, 06:19:57 am »
Kilka lat temu majac swoje pierwsze N64 przeszedlem Cruis'n USA wzdluz i wszerz na wszelkie sposoby ;). Gra sprawiala mi duzo przyjemnosci. Dopiero niedawno dowiedzialem sie ze jest raczej slaba, i pod katem ocen w internecie nie zagralbym w nia ;). Co jeszcze... 7 krotne dojscie do  Venoma w Lylat Wars (StarFox), przy czym 4 razy go pokonalem  (nie zapomne tego motion bluru podczas walki, nie moglem wtedy sie napatrzyc na gre :P). Jako ze nie mialem jak zapisac gry, konsola czesto byla wlaczona na wyborze poziomu (ta galaktyka) nawet do kilku dni :P.
* Czciciel serii Half-Life *

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 03, 2007, 11:05:13 am »
Pierwsze szarpanie w Mario Kart 64 w 4 w battle royale w jakimś salonie gier- dla tej gierki początkowo kupiłem N64.

Darioush

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 03, 2007, 11:42:26 am »
jakies kilkanascie lat temu majac 6 wiosen po polowie nocy grania w mario na begaza ucieklem z zerowki(!!!) zeby przejsc cale mario... ale becki dostalem :D a mario nie przeszedlem bo starsi mi pegaza zabrali na ponad miesiac
i to jak jak osiedlowy masta zawsze wygrywa ze wszystkimi w tekkena, ja jestem sredniakiem polowe walk przegrywam ale jak gram z nim to wygrywam 4 na 5 walk... ale sie bulwersuje skubaniec (zeby nie bylo nie wcioskam wszystkich guzikow na raz jak to niektorzy graja  :D)

piraNja

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 03, 2007, 12:41:51 pm »
To byl maj,pachniala saska kempa,a ja do domu przytargalem komunijnego PSX'a wraz z telewizorem 21' <lol>
Do dzisiaj wydaje mi sie, ze T3 jest fotorealistyczny... Demo-disc i miesiac stracony na Xiayou vs Eddy Gordo...

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 03, 2007, 12:50:31 pm »
Ja najmilej wspominam gdy poraz pierwszy gralem na PSXie u kolegi w crasha (niepamietam ktorego) i moment gdy dla GTAVC kupilem PS2, kiedy wiozlem go z Media Markt kolega dzwonil kilka razy i pytał się czy już kupiłem :P Jak wrocilem to stał pod dzwiami i po wejściu do domu zaczeliśmy go podłaczać, pamietam ze nie kupilem wtedy memorki bo zapomniałem, i tak kilka dni zaczynałem ciągle od nowa ale i tak chciało mi się grać i grać :D

mateo

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 03, 2007, 13:09:09 pm »
Pierwszy zakup konsoli Game Cube.
Tydzień zastanawiałem sie co nabyć ? (ZeldeTWW?RE0?MP?)
Wybrałem Metroid Prime..........i przepadłem.
To było COŚ!

Dino

• Proletariusz
  • "You Have To Find Sisters Of Fate"
« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 03, 2007, 13:53:54 pm »
A u mnie najmilsze wspomnienie, to jak kupiłem PS2 i uruchomiłem Kingdom Hearts 2...ahhh te 40 h spędzone przy tej grze:) Jedna z najmilszych rzeczy w moim życiu :)

Hannibal Lecter Pwnz ! :D

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 03, 2007, 13:57:11 pm »
Jako że pierwszą konsolę nabyłem w 2000 roku - PSX, a więc byłem już stary, to wspomnienia mojego cudownego dzieciństwa, wiążą się bezapelacyjnie z dwiema markami: Atari 65XE i Amiga 500. To były cudowne lata 80 i 90. Grało się w takie gierki, o których połowa z was nigdy nie słyszała. Odpalało się je korzystając z magnetofonów.
Pamiętam jak w 1991/1992 kolega do mnie przyszedł z Top Secretem i podniecał się jakąś grą, która zmierzała na...Amigę. Wtedy mieliśmy jeszcze Atari. Wspominał, że gra ta prezentuje się niesamowicie, bo grafika na niej wygląda, jak na brudnej/zniszczonej taśmie VHS. :lol:
Mniej więcej w 1993/1994 kuzyn przyszedł do mnie z dwiema magicznymi dyskietkami. Było na nich Sensible World of Soccer, które na zawsze zmieniło moje podejście do piłek nożnych na komputerach/konsolach. Żadna później gra, nie zbliżyła się poziomem miodności do tej produkcji. Tak mnie wciągnęła, że nie było dnia, podczas którego bym w nią nie grał, a z kolegami z klasy graliśmy w nią z wypiekami na twarzy znając każdego, co wartościowszego gracza. Czy to na Tajwanie czy w RPA. Później były rodzinne turnieje w Sensible World of Soccer na Amidze, o prymat mastera masterowego.  :lol:
To były czasy. Szkoda, że nie można się cofnąc 15 lat wstecz i przeżyc tego wszystkiego, raz jeszcze.

Z nowszych dziejów miło najmilej wspominam zakup X360. To moja pierwsza konsola, na którą cały kapitał uzyskałem już samodzielnie pracując.
« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2007, 14:04:31 pm wysłana przez RyoHazuki »

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 03, 2007, 18:17:11 pm »
Najpiękniejsza chwila? Kiedy nauczyłem się (jakieś 4-5 lat na karku) ustawiać samodzielnie głowice w C64 i samodzielnie odpaliłem Raid Over Moscow.

Miła chwila? Nauczyłem się biegle czytać w przeciągu kilku tygodni po to by móc zagrać w to:

http://www.gb64.com/game.php?id=15421&d=15

przy okazji potwierdzenie, że gry pomagają w życiowych celach, co procentuje. Dzięki C64 czytałem dużo lepiej od dzieciaków w podstawówce (5 lat). W 2 klasie - 8 lat - zrobiłem pierwszy program, który "rysował plan lekcji nagrany na kasecie. To ch*j, że wgrywanie go trwało 15 minut, drugi miałem na ścianie, a i tak znałem na pamięć to codziennie go wgrywałem ciesząc oczy. To były właśnie najpiękniejsze chwile z pierwszą platforma do grania :). Od biedy nazwę to konsolą.

Mimo, że najpierw zagrywałem się na podrobionym NESie, to największą przyjemność sprawił mi PSX. Nie dziwie się dlaczego ludzie wspominają stare platformy lepiej. Życie było beztroskie i szczęśliwe i nie było się czym martwić, dlatego każdemu wydaje się, że w tamtych grach było więcej czystego, zajebistego gameplayu. Kiedyś o PS3 będą tak mówiły nasze dzieci - "ziomek, PS3? kultowa konsola, oldschool, pamiętasz takie hity jak Motorstorm, oprawa była słaba, nie to co na PS6, ale ten gameplay...". Ech...

Rondel

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 04, 2007, 20:52:40 pm »
Hmmm... Tez pamietam milo spedzone chwile przy podrobie nesa ;). Na grafike w starych grach bynajmniej nigdy nie narzekalem. Do drugiej polowy 2004 roku posiadalem PC napedzany MMXem 233 mhz  (32mb ramu). Wiele gier bylo dla mnie bardzo ladnych/fotorealistycznych do 2002/2003 roku (wtedy zaczalem od czasu do czasu kupowac prase gierkowa). Pamietam jak w 2002 pierwszy raz uruchomilem half-life'a uplink (wtedy mialem P166 mhz ^^). 320x240, ekran gry zniejszony o polowe, przechodzilem go tydzien (4 letnia myszka, lol :P). Wtedy to byl dla mnie wyznacznik grafiki w grach (nie liczac przygod z N64). Nawet przypomnialo mi sie ostatnio jak gralem z kolega na Atari 2600 w Spidermana :P. Chcielismy wtedy pociac kabel od joysticka i wymienic wtyczke na ta od myszki zeby moc nim grac w Heart of Darkness ;P (a gralismy codziennie po kilka godzin, mistrzami nie bylismy, ale powoli sie gre przechodzilo). Westchnal bym sobie piszac "achh.. stare czasy", gdyby nie to ze nie minelo 8 lat od tamtych chwil xD.
* Czciciel serii Half-Life *

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 05, 2007, 20:16:10 pm »
Kiedyś , przed wojną (tą next genową ) , w ciemnych i głuchych czasach mym oczom ostał się piękny obraz . Szaro bure pudełeczko z intrygującą i rozpalającą zmysły zawartością . Czym prędzej zacząłem nadrabiać zaległości lekcyjne by móc w pełni cieszyć błogosławieństwem jaki jest grania na Playstation . Cu żesz to by za ekscytacja rozrywania na strzępy pudełka szczelnie chroniącego szaraka i radość z dzierżenia w swym maluśkich łapkach analogowy  :lol: joypad , który wibrował podczas kolejnej stłuczki . Tak stłuczki bowiem pierwszą gierą , którą skosztowałem było Gran Turismo . Czyli wyścigi . Czyli nędza ...STOP ! Nie , nie w tym przypadku . Pierwsza intro i dreszcz wskakuje na me gabaryty , pozniej idzie wstawka gierki i świetna ścieżka dzwiękowa , która jeszcze bardziej pobudzała mą wyobraznię i z podwojoną mocą mnie na granie .Całodowbowe granie przez przerw na takie ''głupoty'' jak sen , klop i jadło . To było na dalszym planie . W pierwszej kolejności swej kolejności chciałem spróbować swych sił w wyścigu . No i jadymy . Jeżdze jak opętały miażdząć po drodze przehodniów , nie bacząc na żadne przepisy drogowe i jestem w końcu na mecie . Wynik ? Nie pamiętam , ale wiem ,że pojawił się pierwszy problem . Brak karty pamięci . Jednak nie wpłynęło to w żaden sposób negatywnie na mnie , ani innych uczestników zabawy (młodszy brat spryciarz czekał niczym ninja na mój ''słabszy moment'' by wreszcie dorwać się nawet nie do pada tylko samej konsoli , którą otaczałem aurelą świętości  :lol:) . Pozniej pojawiły się pierwszy magazyny z płytką , pierwsze debaty (tekst kolegi z podstawówki '' Rainbow Six to goowno ) marzenia o świetlanej przyszłości związanej z PS2 (''człowieku to będzie przełom w branży'' ! zdało się słyszeć takie głosy w oddali ) i pierwszym spiraceniu (nieuchronnie musiało to kiedyś nastąpić ) i tysiącach godzianach ''zużytych'' na takie , jak to mawiają rodzice , głupoty . Heh , ale ja kocham te głupoty i co ważne tych pięknych wspomnień już mi nikt nie odbierze  :!:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

b.szym

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 06, 2007, 01:14:01 am »
MGS.
Pamiętam scenę po drugim i zarazem ostatnim pokonaniu sniper wolf. Oglądając ją, przechodziły mnie ciarki po całym ciele. Podobnie sprawa wyglądała, gdy poddałem się przy torturach, co przyczyniło się do śmierci Meryl. Generalnie cała gra i muzyka z niej wywierała na mnie masakryczne emocje.

Quake II.
Nie zapomnę podłączonego multitapa, czterech osób wpatrzonych w 21 calowy telewizor, wyzywających się wzajemnie.

Crash Team Racing.
Miód miód miód. Na 4 osoby zwłaszcza.
« Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2007, 01:23:13 am wysłana przez b.szym »

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 06, 2007, 09:23:49 am »
znalezienie PS2 pod choinką roxxxuje, myślałem że będę jeszcze z dwa lata na to ciułał a tu nagle niszczę papier i widzę granatowe pudło :shock: TKO

demko MGS2- chwilkę po nim wziąłem z kosmosu pieniądze na gierę

granie z kumplami w Hogs of War

robienie z kartonu podziałki na tv, żeby nie widzieć ruchów kumpla w quake2 (psx), jeden lezał na podłodze, drugi wchodizł na kanape i działało xD

Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 06, 2007, 09:29:24 am »
robienie z kartonu podziałki na tv, żeby nie widzieć ruchów kumpla w quake2 (psx), jeden lezał na podłodze, drugi wchodizł na kanape i działało xD
Heh robiłem to samo jeno w Syphon Filterze, tam na szczęście split był pionowy, więc wystarczyło siedzieć po przeciwległych stronach sofy.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 06, 2007, 20:31:43 pm »
Kurna - wspomnienie ze wczoraj, jakże miłe :x. Konsolka, piwko i Guitar Hero w multi :-o Jechałem po nich, jak... No jechałem :cool:. Muszę przyznać, że giera zamiata, absolutnie genialna jest, ale zdecydowanie lepiej mi w nią idzie po alkoholu :shock:
GT: Trusio

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 06, 2007, 21:57:29 pm »
Chyba sprzedam matę na rzecz tej gitarki, bo jest genialna- jacys chętni? :]

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 07, 2007, 13:06:40 pm »
Chyba sprzedam matę na rzecz tej gitarki, bo jest genialna- jacys chętni? :]
Jak za odpowiednia cene to moze ja :P

sambady

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 07, 2007, 16:26:41 pm »
Ja miło wspominam czas, kiedy kupiłem NGC. Konsola niemal non-stop była włączona, grałem do upadłego.

paprot

• J-23
  • PSN ID: paprotPL
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 07, 2007, 16:50:44 pm »
niezapomniane przeżycie to granie w ISS PRO 98 w demko Francja -Brazylia non toper z kumplem żeśmy grali przez jakies pol roku do czasu kupna pelnej wersji

alibaba

• Towarzysz
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 07, 2007, 17:07:22 pm »
Ja pamiętam kiedy grałem z kumplami na psx w drivera, było lato, ciepło a w driverze była identyczna pogoda. Jezdzilo sie po miescie ehhhh
super...

Gameboy - mario i wymienianie sie z kolegami grami :D

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 08, 2007, 10:25:00 am »
Przypomniało mi się śmieszne wydarzenie z dziecinstwa. Co prawda nie dotyczy konsol ale gier napewno :)

Bylem kiedyś u dziadka (osiedle), poszedłem do sklepu po cos do picia a po drodze jacyś kolesie (trzech) podbiegło pod okno w bloku i zaczynają razem krzyczeć "Ej #### (tutaj imię, nie pamietam niestety), stworzyliśmy Ciebie i Karoline w Simsach i kochaliście się w łóżku" a potem zaczeli się smiać i uciekać  :lol: :lol: :lol: ah te dzieci.

Gorrillaz

• Towarzysz
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 14, 2007, 21:16:52 pm »
Ja pamiętam jak miałem 10 lat to dostałem PSX`a z Tekkenem 3 i MGS`em, ahhh... piękne czasy :-P które już nigdy nie powrócą :sad:

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #30 dnia: Lipca 14, 2007, 21:23:25 pm »
Kto Ci broni kupić PSXa z tymi grami? :D

Najmilej wspominam Soul Calibur, Tony Hawk 1,2,3 na PSXa. Najmilsze wspomnienia wiąża się jednak z PCtem - Hexen, demko Red Alert, Lotus 3, Worms 3D, Supaflex...Cudowne gry.

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #31 dnia: Lipca 16, 2007, 01:47:16 am »
Ja najmilej wspominam PSX i czasy, kiedy z ojcem siedzielismy i gralismy versus w Tekken 3. Zawsze bylo: Yoshimitsu [ja] vs. King [ojciec]. Ehh, szkoda, ze ojciec teraz tylko na PC gra :???:

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 16, 2007, 02:05:16 am »
Najmilej? PoP z 89 roku, a takze jakis pierwszy Test Drive bodajze.
To jeszcze na kolanach u Ojca, bo sam bym pewnie nie siegnal z krzesla, poza tym pewnie nie bylo to dlugo po tym jak nauczylem sie chodzic. ;)

Nastepnie ktores Atari. Skaczace zaby i chyba Pitfall (nie pamietam dokladnie, ale jak teraz patrze na Pitfalla to wydaje mi sie, ze to bylo to).

Troche pozniej - to nie konsole, ale ten epizod tez zaznacze - cale dnie spedzone przy Dune 2, Heretic, Wolf3D.

Niedlugo po tym Pegazus i tutaj cale mnostwo gier... Dizzy, Mario, Tanks, ULTIMATE STUNTMAN!! i wieeeeele innych.

Piekne byly tez czeste turnieje w ISS 98 na PSX, gdzie mimo, iz nie posiadalem wtedy owej konsoli i gry, walczylem jak rowny z rownym z najwiekszym podworkowym wymiataczem, innych zostawiajac daleko w tyle. ;)

Aaaa i zapomnialbym - cale mnostwo wspanialych gier na GBC, na czele z Perfect Dark i Pokemonami.

Teraz, przypominajac sobie te i inne chwile zwiazane z grami i dziecinstwem stwierdzam, ze to hobby dalo mi jednak naprawde sporo milych wspomnien i przezyc. ;)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 16, 2007, 16:07:37 pm »
Ja najmilej wspominam PSX i czasy, kiedy z ojcem siedzielismy i gralismy versus w Tekken 3. Zawsze bylo: Yoshimitsu [ja] vs. King [ojciec]. Ehh, szkoda, ze ojciec teraz tylko na PC gra :???:
Moj ojciec tez zawsze wybieral Kinga. Jego technika- uderzanie 5 razy w noge, moja postac sie "zalamywala", a wtedy wysoki kop lub z piesci :) I tak w kolko.
O dziwo- dobra technika.

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 16, 2007, 16:59:33 pm »
Pamietam to i zawsze mnie to wkurzalo :D Takie chamskie i lamerskie, ze szkoda gadac :???:

Dino

• Proletariusz
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 27, 2007, 15:34:51 pm »
Gdy po 40h gry skończyłem Kingdom Hearts, to była najmilsza chwila związana z konsolami, gdyż zżyłem się z tą grą i głównie dla niej kupiłem Wii.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 27, 2007, 15:50:00 pm »
Gdy po 40h gry skończyłem Kingdom Hearts, to była najmilsza chwila związana z konsolami, gdyż zżyłem się z tą grą i głównie dla niej kupiłem Wii.
KH jest na Wii? :eek:

Jedna z moich milszych chwil to była euforia po przejściu Guitar Hero na expercie, cieszyłem się jak głupi :lol:

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 27, 2007, 15:51:30 pm »

Czy ja o czyms nie wiem? KH wychodzi na Wii?  :shock:

Dino

• Proletariusz
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 31, 2007, 12:19:33 pm »

Czy ja o czyms nie wiem? KH wychodzi na Wii?  :shock:
Tak, KH wychodzi na Wii ;P Następna, czyli 3 część została zapowiedziana na Wii.Pisali o tym na różnych stronach internetowych, pokazywali nawet wycinek rozmowy z jakimś tam szefem od KH, w którym była mowa, że KH na pewno wyjdzie na Wii. :)