Ale kur** AAA do plusa wrzucili... Badziew wymaga połączenia z serwerami S-E z którymi traci połączenie, i kur** w offline grze non stop komunikaty o zerwaniu połączenia i logowaniu, jak się nie uda to jest opcja grania offline, na chwilę, przy otworzeniu mapy, wejściu do ekwipunku, czy zrobieniu czegokolwiek co może synchronizować znowu kurestwo się próbuje łączyć, by się to łączyło w tle, to nie, na środku ekranu se oglądaj napis Trwa Logowanie. Po drugie, ta gra mimo lepszej technologii wygląda gorzej od dwójki na PS3, a jak to działa... Przy zadymach to jest niegrywalne, tnie, skacze, pływa tak że nic się nie da przycelować, prawie wszystko się da zniszczyć co powoduje glicze non stop, wybijanie samochodu na prostej, asfaltowej drodze, już pierwszą czy drugą misję musiałem restartować bo na placu boju został rozwalony czołg do którego miałem wsiąść, po wykonanych misjach są "slow motion" podczas których pierdzi z głośników. Podczas wyzwalania pierwszej bazy wywaliło blue screen, no fajnie, odpalał grę na nowo, zamiast się odpalić to zostało w XMB i nie dało się nawigować nic, jedyne co działało to PS, to przytrzymałem żeby wyłączyć konsolę i freeze, taki że wtyczkę z gniazdka musiałem wyłączyć, pierwszy raz chyba na PS4.