Sorry za offtop ale mieliście kiedyś coś takiego, że nie chcieliście jakiejś gierki za szybko kończyć, bo tak Wam się podobała?
Ja z konieczności go załatwiłem nie-snajperą (ale na szczęście już ją znalazłem ). Kamera...jest czasami męcząca i przeszkadza - wszystko gra jeśli idzie się w "górę" ekranu, ale jak już w "dół" to koniecznością jest przełączanie na widok FPP. Ale gra i tak jest smakowita
Do trzech razy sztuka Widziałem tą gierkę u kumpla i wyglądało to całkiem fajnie. Jeśli już jesteśmy przy MGSach to trójeczka jakoś mi nie podeszła ale to wina kamery. Chyba trzeba będzie zakupić Subsistence i pograć w to "normalnie".
można go nawet obrzucic granatami
Może poczekaj na całą kolekcję wszystkich MGSów?
Resident Evil 4 skończony... cholera aż mi żal. Dawno tak dobrze się nie bawiłem przy żadnej gierce. Czuję niedosyt jak diabli! Został mi jeszcze do skończenia scenariusz Ady i oczywiście Mercenaries, ale to nie to samo... Sorry za offtop ale mieliście kiedyś coś takiego, że nie chcieliście jakiejś gierki za szybko kończyć, bo tak Wam się podobała?
ja gram w tej chwili w Lost Planet i jestem bardzo z niej zadowolony poprostu świetna gra i strzelanka oraz BioShock gra ktora rządzi i wciąga tak ,że człowik niema ochoty nic robić tylko grać
Ja się zabieram niebawem za Lost Planet, ale nie będę się ustawiał, bo po co macie oglądać jak będę kaleczył...Może jak nabiorę doświadczenia.
Fired Up demo po multi. Nie sądzilem ze 2 mapy mogą dac tylko przyjemnosci Naprawdę gra sie miło i o ile singla ocenił bym na 7- to swietne multi ma u mnie 8+Są jeszcze na PSP jakieś dema które oferują ad-hoc?
Ja mam zawsze Sharka.
Zabijam każdego kogo widze.
A na pudełku z GT3 - Real Driving Simulator
Ja też zabijałem kazdego kogo widzialem w MGS3, i co z tego? To tylko gra, nikt mnie nie pokaral za to ze nie miałem zabitych tylko bossów i zero właczonych alarmów CytujA na pudełku z GT3 - Real Driving Simulator Przygotuj sie na mega-diss za chwile
Ale źle mnie zrozumiałeś, nie zabijałem głośno, przynajmiej w większości przypadków. Targanie zwłok itp.