A ja gram w Soldier of Fortune: Payback
Srednia na GR: 51%
Moja ocena: -8
SWIETNA gra, jak dla mnie jest to najbardziej niedoceniona strzelanka na xboxa [ w ta wersje gram ]. Naprawde swietna grafika [ druga misja - poczulem sie jak w FarCry'u
; ten efekt, co sie chyba HDR nazywa, wyglada swietnie ], mega fun ze strzelania [ zabija sie extra przyjemnie, a nie tak lipnie jak np w CoD4, gdzie wladujesz kolesiowi shotguna w ryj, a tego tylko odrzuci.. tu traci glowe wraz z mala fontanna krwi
], przyjemna muzyczka podczas co lepszych momentow, niemal brak fabuly [ po co ona komu, skoro samo strzelanie daje tyle funu?
], moge powiedziec, ze to taka strzelanka arcade, gdzie mozna sie swietnie zrelaksowac i przyjemnie spedzic czas. Moze i ma minusy, typu slabe AI [ w sumie i tak lepsze od tego z CoD2.5
], czasem nie slychac kwestii mowionych, no i smiesznie niski poziom trudnosci [ gralem od razu na Hard i poza moze jednym miejscem idzie naprawde gladko ]. Naprawde wielka to szkoda, ze wydawca nie mial za co zaplacic IGNowi, GameSpotowi i reszcie tych gowno wartych serwisow, bo ta gra naprawde nie powinna byc tak nisko oceniana. Zdecydowanie polecam kazdemu, kto bedzie mial ja okazje wyrwac taniej, lub od kogos pozyczyc - niestety jej dlugosc pozostawia wiele do zyczenia. Dostalem gre dzis, gralem tak pol-na-pol wraz z czytaniem neta przy okazji i przerwie na Losta, a jestem juz w ostaniej misji... a moglbym w tak przyjemne gry grac bez konca.
Postanowilem sobie, dzieki tej grze, ze kupie kazdego FPSa na xboxa/ps3, w ktorego nie gralem... SoF: P podoba mi sie znacznie bardziej od Halo2 HD i CoD2.5, a cos czuje, ze z Haze i reszta nizej ocenionych gier bedzie tak samo.