Ja piwkuję
Caz cyas Uncharted 3. Widowiskowości tej grze odmówić nie można. Akcja w samolocie i pustynia to opad szczeny.
Cytat: windomearl w Lutego 11, 2013, 14:28:42 pmCaz cyas Uncharted 3. Widowiskowości tej grze odmówić nie można. Akcja w samolocie i pustynia to opad szczeny. Strzelania tam jest mniej czy więcej niż w dwójce?
Cytat: Iras w Lutego 15, 2013, 21:56:16 pmCytat: windomearl w Lutego 11, 2013, 14:28:42 pmCaz cyas Uncharted 3. Widowiskowości tej grze odmówić nie można. Akcja w samolocie i pustynia to opad szczeny. Strzelania tam jest mniej czy więcej niż w dwójce?Tak z 5 razy mniej, pierwsza połowa gry to smęty i nuda to potęgi
Cytat: Kert w Lutego 16, 2013, 12:44:45 pmTeż mnie to zabolało...Rozumiem, że U3 powinno bardziej przypominać Gearsy?
Uncharted 2 średnio mi podeszło (porównując do zajebistej części pierwszej), ale widzę, że trójeczką wypada się bliżej zainteresować Na Allegro chodzi po 60-70zł wliczając wysyłkę. Jak brać, to jaką wersję lepiej - ANG czy PL? Jest kinówka do wyboru w PL?
Na Allegro chodzi po 60-70zł wliczając wysyłkę. Jak brać, to jaką wersję lepiej - ANG czy PL? Jest kinówka do wyboru w PL?
Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to byłbym wdzięczny
No to git w takim razie
cześć edyta. dawaj foteczkę.
Cytat: s00s w Lutego 17, 2013, 22:12:08 pmcześć edyta. dawaj foteczkę. I ty cholera jasna marudzisz, że nie ma nowych użytkowników...
Hej,Czy to dziwne, że dziewczyna jest na forum o grach? Hmm, może i trochę dziwne, no ale już od jakiegoś czasu czytałam to forum i postanowiłam w końcu się przyłączyć i mogę zapewnić, że będę dłużej niż 3 dni no chyba, że nie życzycie sobie tutaj dziewczyn
tylko to forum jest specyficzne.
A co tam z tym allegro?
Gram sobie w pokemon MMO Polecam http://pokemmo.eu/
Spróbowałem, wciąga jak bagno, cały wieczór grałem. Ale to raczej nie do końca mmo. Z tego co zrozumiałem to w pokemonowym świecie z jakiejś gry z gba. Czy skąd, biegają sobie ludzie. Walki między graczami są opcjonalne, nawet exp się nie dostaje za pokonanie innego gracza. Interakcja między użytkownikami lekko ograniczona.