Kończę Far Cry 3 i zaczynam Nier, albo kończę Deusa.
Ja na później mam do wyboru: AC: Revelation, Dogmę (która mnie nie może do siebie przekonać), dokończenie hitmana, Bioshock 2. Forumku, co wybrać?
Jebaj niera kończ Deusa.
No kiedy w tą dogmę zaczynam już 3 raz grać i ch**. Dialogów brak, latanina po polach. Kumpel kupil Dragon Age Origins i jak popatrzylem chwile to bym w ch** wolal w to grac, no ale mu nie zabiere ;p
Jasne, mów kiedy chcesz.
Cytat: inż. windomearl w Czerwca 04, 2013, 14:16:29 pmJa na później mam do wyboru: AC: Revelation, Dogmę (która mnie nie może do siebie przekonać), dokończenie hitmana, Bioshock 2. Forumku, co wybrać?Kończ Hitmana, potem Dogma.Cytat: inż. windomearl w Czerwca 04, 2013, 14:16:29 pmJebaj niera kończ Deusa.Nie wiem właśnie. W Niera od dawna chcę zagrać i chyba szybko go skończę, a potem wezmę się za Deusa. Jensen wymagający, dużo czytania, wczuwy, no i biegłem bez zabójstw.
Cytat: Ryo w Czerwca 04, 2013, 13:56:33 pmKończę Far Cry 3 i zaczynam Nier, albo kończę Deusa.Jebaj niera kończ Deusa. JA Cię posłuchałem z Dishonored.
Ryo nie słuchaj doradców co nie mają pojęcia o grze i daj jej szansę.
Tu masz fajny tekst na zachętę:http://jawnesny.pl/2012/08/nier-cos-bardzo-wyjatkowego/
Obecnie ponownie przechodzę serię Girsy. Ci co nie zagrali naprawdę stracili sporo.
God of War 3 i God of War Wstąpienie na hard. Walka z cerberem i satyrami przy końcu w trójce to najtrudniejszy motyw w całej serii God of War aż strach pomyśleć jak to przejść na najtrudniejszym.
Satyry z trójki
Współczuje.
Nie zagrania w jedną z najlepszych a może nawet i najlepszą serię tej generacji.
Cytat: Kyokushinman w Czerwca 05, 2013, 13:49:17 pmNie zagrania w jedną z najlepszych a może nawet i najlepszą serię tej generacji.Grałem i w jedynkę i w dwójkę, więc jak najbardziej mogę się wypowiadać. Nie mówie, że to są złe gierki, w swoim czasie były wyśmienite, jednak po pewnym czasie zaczęły wychodzić dużo lepsze gry. GoW poza grafiką i fajnym gameplayem trochę kuleje. Fabuła jest słabiutka i brak tej grze klimatu.
GOW bez klimatu? Trylogia kopie dupę klimatem i fabułą. Twisty godne mitologii greckiej.Reszta gier z serii to jednak już mniej lub bardziej ciekawe side-story.
Cytat: andryush w Czerwca 05, 2013, 14:07:44 pmGOW bez klimatu? Trylogia kopie dupę klimatem i fabułą. Twisty godne mitologii greckiej.Reszta gier z serii to jednak już mniej lub bardziej ciekawe side-story.Coś Ci się poj**ało. Winda i Kyo nawijają o Gears of War, a Ty o God of War.
Trylogia Girsów jest kapitalna jak dla mnie, natomiast robione przez PCF Judgment do pięt nie dorasta wcześniejszym odsłoną pozostała tylko grywalność natomiast wszystko łącznie z fabułą i grafą uleciało.
Cytat: inż. windomearl w Czerwca 04, 2013, 14:16:29 pmCytat: Ryo w Czerwca 04, 2013, 13:56:33 pmKończę Far Cry 3 i zaczynam Nier, albo kończę Deusa.Jebaj niera kończ Deusa. JA Cię posłuchałem z Dishonored. Ryo nie słuchaj doradców co nie mają pojęcia o grze i daj jej szansę.Tu masz fajny tekst na zachętę:http://jawnesny.pl/2012/08/nier-cos-bardzo-wyjatkowego/Tylko pod koniec są lekkie spoilery to uważaj choć autor chyba ostrzega o nich.