0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jestem podjarany niczym klecha widzacy nagiego chłopca, mam tylko nadzieje że tym razem wersja konsolowa niebedzie tak odstawać od piecowej jak było w przypadku poprzednika
PS. Kto nie grał jeszcze w pierwszą Mafię niech nadrobi zaległości - 25 zł to nie jest dużo, a gra ruszy już na większości kompów
Stalo sie Jakaz to ulga ze nadal czas akcji to stare dobre lata dla Mafii (sadzac po samochodziku na skrinie), a nie jakies wspolczesne popierdolki
Owszem GTA (biorac pod uwage wszystkie ficzery i porownac je z Mafia) jest lepsze, bo w dziele R* mozna robic wiele roznych rzeczy poza glownym watkiem (co jest sila tej gry), a w Mafii bida... Ale fabula i klimat w Mafii na pewno przewyzszaly GTA
Nie wiem czy tylko mi tak się wydaje ,ale postacie pokazane w trailerze wyglądają tak 'współcześnie' zbyt 'współcześnie'
MAFIA była super tylko w porównaniu do GTA była zbyt liniowa i to mi bardzo przeszkadzało. W Mafi nie było żadnych dodatkowych rzeczy w free romingu tylko jezdziłes po miescie i jajo, w GTA:SA przynajmniej kariera była spleciona z freeromingiem i nawet szło kupić sobie nowe wdzianko i wogóle.
Mafia poleciala na 2009