szkoda ze w gameplayu nie pokazali potrąceń przechodniów, jak i wypadków samochodowych, w sumie to jazda samochodem wydaje się gorsza niż w GTA4, to chyba wina tej kamery zamocowanej jak na drążku, bardzo takiej sztywnej. W GTA przesunięcie samochodu, ze środka w lewą stronę było świetne, a tak centralnie no czy ja wiem, ale mam nadzieje ze to skorygują. Co do samej grafiki, więc przechodnie, jak i inne postacie, super .. natomiast samo miasto, no jakieś takie trochę puste, poczekamy do ostatecznej wersji, ale poziom tego rendera to to nie jest. Akcja, wygląda świetnie
... jak dla mnie animacje, tryb strzelania czy rozpadające się elmenty wykonanie wnętrz, no są wykonane ślicznie, bardziej mi robi niż to co widziałem w Uncharted 2 (tam tak trochę arcadowo i plastikowo to wygląda), zmienił bym tylko ten krzyżak na kropkę w celowniku, ale rozrzut Tommyguna mniam
... chętnie bym zobaczył walke wręcz, i jakieś buszowanie po mieście - zakupy, bary i te sprawy ... podsumowywując, gameplay zostawia troszke niedosyt, aczkolwiek pokazuje znaną z poprzedniej cześci mechanikę gry, będzie to obowiązkowa pozycja, i mam nadzieje pretendent do gry roku.