Zauważ że DMC3 wyszedł rok później niż NG , po za tym wiem doskonale że w podstawowym NG najtrudniejsze co było to Very hard , wspominając o master ninja miałem na myśli NGB przez ten cały czas chodziło mi o Ninja Gaiden Black (nie podstawowego NG) . Co masz na myśli pisząc że NGB to inna gra niż NG?! , btw również wole pada od X0 ;]
Szybkość wyprowadzania ciosów , a szybkość i tempo akcji to dwie zupełnie inne rzeczy , jak już pisałem dla mnie akcja w NG2 jest dużo szybsza i bardziej efektowna , w takim UT z "pazurków" Ryu zadaje 30 ciosów w jednym combosie który trwa 5 sekund więc
Na nic z tą Twoją matematyką i porównaniem , obejrzałem 4 ostatni filmiki z DMC4 z xboxyde.com i tempo akcji jest daleko za NG2 , zobacz sobie nowy filmik na IGN (wioska w nocy)
Super , co nie zmienia faktu że tempo wciskania jednego przycisku jak najszybciej nie ma żadnego wpływu na rozgrywkę , nie czyni to gry bardziej rozbudowanej pod względem systemu walki itp Nigdzie tak nie napisałeś ja tak piszę na zapas
pewno że nie każdy będzie w stanie to zrobić , no ale nie oszukujmy się każdy hardcorowiec poradzi sobie z tym , i nie w mówisz mi że wszystko w DMC zależy od jak najszybszego wciskania przycisków , też trzeba wiedzieć co kiedy nam wolno.
Widzisz patent z esencją i z od paleniem UT , to kolejna rzecz na skilla w NG ,dzięki temu że animacja jest z góry zaplanowana przez grę i nie mamy na nią żadnego wpływu czyni z tej gry bardzo widowiskową siekę . Po za tym każde UT można poprzedzić jakimś real timowym combosem i to jest właśnie skill opanować sobie pozostawione esencje po przeciwnikach tak żeby wszystko połączyć w jeden płynny combos. No widzisz DMC potrzebowało aż dwie części że by rozwinąć się tak nagle (DMC2 ssało na maxa i każdy to wie)
Przy czym my mamy teraz do czynienia dopiero z NG2 ,wystarczy tylko popatrzeć jak ta gra poszła do przodu względem swojej pierwszej części ,skok jest ogromny i tak jak w DMC4 tak i w NG2 jeszcze nie wszystkie karty zostały odkryte !
Co do tej walki prowadzonej non stop w powietrzu chciał bym to zaobaczyć na własne oczy bo póki co trudno mi w to uwierzyć, zobaczę = uwierzę
:cool:A BTW bardzo podoba mi się ten podjazd który wykonuje nero
@Supersonic
wiosna -wczesne lato (maj-czerwiec-lipiec najpóźniej )
I tak jak Supersonic wybieram obie gry