Iras, właśnie o to w liście PB chodzi, na serio myślałem że wiesz
Becet wraca do becetowania, niby dobrze, bo dziwnie było, jak udawał.
Tomku, napisz z głębi serca co sądzisz o Misiewiczach i tym podobnych złodziejach z pisu, to porozmawiamy o honorze i jego braku.
Misiewicz na pewno, nie zasłużył na medal, tyle mogę powiedzieć o nim, bo te medialne nagonki mozna sobie w dupe wsadzić. Ale jeśli ten rząd i jego afery to dawanie niesłusznie medali, to ja sie pytam gdzie byłeś przez 8 lat rozkradania kraju.
Ten rząd nie kradnie jak poprzedni. Ci dzięki zaoszczędzonym pieniądzom obniżają wiek emerytalny, dają 500+ dla rodzin ubogich i nie tylko[ znaczny wzrost urodzeń, ponad 5tys względem roku ubiegłego] zwiekszają wynagordznie, minimalna stawka godzinowa, odkupują banki które należały kiedyś do nas, teraz odbudowują stocznie, które będą produkować okręty również dla Polskiej marynarki wojennej, już nie wspominają o Polskiej grupie zbrojeniowej i zamówieniach na zestawy przeciwlotnicze, drony i armatohałbice KRAB polskiej produkcji. Zapomniałbym o zaprzestaniu wydalania żołnierzy po 12 latach służby i wielu innych rzeczy które dokonał ten rząd, wiec sie pytam jakim prawem piszesz takie bzdury na temat tak propaństwowego rządu.
To za tego rządu bohaterowie 2 wojny swiatowej ale nie tylko, przywracane jest im ich godność.