No biedny Wipler, faktycznie. Przypominam, co mówił kiedy faktycznie to się wydarzyło:
Po wyjściu ze szpitala, Wipler przedstawił zupełnie odmienną wersję zdarzenia. Twierdził, że podjął interwencję w związku z agresywnym zachowaniem policjantów i został przez nich brutalnie pobity.
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/sprawa-posla-wiplera-rozbiezne-zeznania-swiadkow/6d2ty
Wipler podejmuję "interwencję", którą nazwę "zatoczeniem ze skutkiem średnim" w około 40 sekundzie filmiku. Od przyjazdu policji do tego momentu nie wydarzyło się nic co niby miałoby wskazywać na agresywne zachowanie policjantów. A wpie**ol dostał dokładnie taki, jaki dostaje się będąc pijanym, agresywnym cwaniaczkiem o 4 rano w centrum miasta. Naprawdę, żal mi tego "family guya", który do 4 w nocy upija się, świętując URODZINY SWOJEGO DZIECKA w klubie, gdzie barmanki są ubrane jak w mokrych snach Lema. Szkoda, że policja tak rzadko podejmuje kroki mając do czynienia z pijanymi agresorami. Gdyby byli bardziej stanowczy, Kraków o 5 nad ranem w sobotę nie wyglądałby jak zarzygany kebabem ściek. Policijni oficjele wolą wysyłać podwładnych do ustawionych eksmisji starych babć.
No tak kur** jak wyjde w piątek na miasto i się nadzgam bo lubię to policja ma mi wpie**ol spuścić bo tak. Weź tą swoją komuszą mentalność do dupy sobie wciśnij.
Uderz w stół.
Jakbyś czytał co napisałem na trzeźwo, to bacz na "najebanego cwaniaka". Chciałbyś, żeby Cie policja głaskała po głowie za fikanie do nich po pijaku? To jest komusza mentalność, że Policja robi CO DO NIEJ NALEŻY?!
Ja pier**lę Tarniak, ja rozumiem że Wipler nie z twojej opcji (z mojej też nie), ale trochę obiektywizmu pliz.
Wipler z łapami zatacza się na policjanta, dostaje za to pałą. Co tu jest nie tak? Twój szwagier za niesłowność wpie**ol spuszcza, więc o czym ty w ogóle do mnie mówisz w tej sytuacji.
Dodam tylko, że nie tylko o Wiplerze miałbym takie zdanie. Gdyby istniała partia, którą popieram i poseł-ochlej cwaniakował do policji to byłoby to dla mnie tak samo uzasadnione. Nienawidzę ochlejstwa w miejscach publicznych. A chlania + agresora tym bardziej.
Na co zasługuje waszym zdaniem napierdolony typ, który z łapami podlatuje do policjantów. W ukochanym Ju Es End Ej kolegi Centyliona, za taki numer można dostać kuleczkę w ferworze. Nie w ferworze, w takim Kolorado, jak można przeczytać możemy się doczekać piąteczki w ciupce:
In Colorado, you may be charged with Second Degree Assault if you:"Knowingly" apply "physical, violent force" to a police officer, firefighter, prison guard, or a judge while they are in the performance of their duties.Second Degree Assault -> Class 4 Felony (F4) ** -> Mandatory 5 Years **Na nagraniu nie ma dźwięku. Co mówił pan do policjantów? Policja twierdziła, że używał pan mocno nieparlamentarnych słów.
- Po tym, jak mnie potraktowali, żaden Polak by się nie dziwił, gdybym powiedział ostro i dosadnie, co myślę.
Biedna ofiara systemu.
Spoko, do tematu pewnie wrócimy za 4 dni, jak znowu będzie niszczona stolica, a biedni patrioci będą dostawali pałami od policji za niewinność.