0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Klub Parlamentarny Prawo i Sprawiedliwość z niepokojem przyjmuje zalecenia Komisji Nadzoru Bankowego tzw. „Rekomendację S” wprowadzające ograniczenia w dostępności do kredytów walutowych, których głównym skutkiem będzie zmniejszenie możliwości nabywania przez obywateli (szczególnie przez młode osoby) własnych mieszkań.
No oczywiście Londek teraz jest za Petru. Jak w zegarku.
A gdzie ja napisałem że Ty tak powiedziałeś?
A gdzie ja napisałem że Ty tak powiedziałeś? A co nie jesteś?
No oczywiście Londek teraz jest za Petru.
Większość Niemców, Francuzów i Włochów uważa też, że ich kraje nie powinny użyć siły, gdyby doszło do konfliktu Rosji z sojusznikiem z NATO - wynika z badań Pew Research Center.
Nie napisałem że Ty tak powiedziałeś, tylko stwierdziłem że tak jest. Popraw mnie jeśli się mylę.
Tylko zwolennicy Petru są skłonni bronić go wyciągając jakieś 9-letnie kwity na PiS. Przecież to oczywiste.
Niezalezna.pl dzis wyciagnela co Petru mowil 7 lat temu. I to komentowalem, ale ty jak zwykle wiesz lepiej...ciagle smieszny jestes Irasku oceniajac wszystkich przez swoj pryzmat
Nie smieszne.
Cytat: Leszke w Czerwca 11, 2015, 00:54:30 amNie smieszne. W tym przypadku muszę się z Tobą zgodzić.
Ładnie się dymisje posypały. Ciekawe gdzie ci ludzie teraz wylądują. Tzn na jakich 'cichych i bezpiecznych' posadkach.
Przecież pierwsze postulaty PO tam w 2005 roku były znośne, a to, że po wyborach mieli na nie wyje**ne to inne sprawa, która dotyczy praktycznie wszystkich partii.
I nigdy na PO nie głosowałeś?
Cytat: Master_666 w Czerwca 12, 2015, 15:55:15 pmPrzecież pierwsze postulaty PO tam w 2005 roku były znośne, a to, że po wyborach mieli na nie wyje**ne to inne sprawa, która dotyczy praktycznie wszystkich partii. Kto normalny głosuje na postulaty? Głosuje się na ludzi, a to nie byli ludzie znikąd tylko znane z polityki mordy i było wiadomo czego się po nich spodziewać. Głosowanie na postulaty Tak samo teraz grupka przygłupów pójdzie zagłosować na postulaty Petru...