http://niezalezna.pl/69671-raport-gazety-polskiej-jak-zagraniczne-sieci-pograzaja-polski-handel
To też pewnie zmanipulowali
Pierdolenie, jest wolny rynek, KLIENCI wybiera gdzie kupuja (ludzie lubia miec dozy wybor I placic mniej), niech wszyscy ""prawdziwi"" Polacy tacy jak ty I te scierwa z niezaleznej kupuja tylko w malych sklepach, tylko POLSKICH, do tego wybierajcie tylko polskie produkty , resultatem bedzie mniej zamknietych sklepow I markety straca klientow...
Tak samo jak mali busiarze blokuja nowe trasy Polskiego Busa...
Tak samo jak trzeba placic wiecej, za gorszy, polski wegiel...
...
Jako konsumenta, kij mnie obchodzi kto jest wlascicielem sklepu, czy producentem produktu, ja chce kupowac wygodnie I tanio...
TY JESTES GLUPI JAK BUT.
Nie rozumiesz, ze wszyscy w rzadzie to zlodzieje? Kaczynski, Duda, Komorowski, Tusk, Sikorski, Pawlowicz itd. do tego darmozjady.
W świecie głupich lemingów Kaczyński, Duda i Pawłowicz są nieustannie w rządzie
Jak zwykle umknal ci sens wypowiedzi, a dojebke masz do szczegolow
No, bo to "szczegół" że od 8 lat rządzi PO, a nie PiS jak jeszcze chwilę temu myślałeś Napisz jeszcze kilka wyzwisk bo ci wytknąłem brak podstawowej wiedzy.
Wyzwiska, to przeciez twoja specjalnosc, moja proba byla malym "wybuchem"" Bo MI sie nie dobrze robi od takich jelopow jak co niektorzy Na tym forum.
Co do wczesniejszej wypowiedzi, KOREKTA, chodzilo mi o SEJM, SENAT, MINISTERSTWA, KANCELARIE PREZYDENTA, PREMIERA itd., to mialem Na mysli piszac rzad, przepraszam za pomylke.