Widzisz becet, to wlasnie ta różnica, ja potrafie cytować nawet zrodła, z ktorymi sie nie zgadzam.
Zacytowałeś źródło które napierdala na PiS więc w czym się nie zgadzasz? Jak napierdalało na PO to nie cytowałeś. To jest właśnie twój 'otwarty' umysł.
Ale pisz dalej, twoje posty tylko przekonują ludzi do PiS jak patrzą kto jest ich przeciwnikiem.
Kuwa mac, nawet dzis dalem info ze:
Igor Radziewicz-Winnicki, wiceszef resortu zdrowia, wystartował w konkursie na szefa Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego. Kłopot w tym, że Instytut podlega właśnie Ministerstwu Zdrowia.
I skomentowalem ZAL. Wiem, ze ten pan okresla sie jako bezpartyjny, ale jest w rzadzie. Dodatkowo nie zauwazasz ze pisalem strone wczesniej ze dla mnie to jak PO nie poradzilo sobie z kopalniami i ogolnie weglem to porazka, praktycznie zdrada stanu. To samo z radoscia powiem o ustawie o frankowiczach. PO sie skonczylo juz jakis czas temu, dlatego Donald sie ewakulowal do Brukseli. W innym temacie pisze wprost, ze Kopacz jest slabym premierem itd. ale tego nie widzisz, bo dla ciebie swiat jest 2 kolorowy, moze twoja mozgownica nie potrafi tego przetworzyc, bo w twoim mniemaniu jestem lemingiem, a leming przeciez nie moze zle mowic o PO, wiec podswiadomie wycinasz te informacje. Oslabia mnie takie podejscie.
Nie zgodze sie natomiast na wybielanie jednej strony (PiS), a oczernianie tylko jej przeciwnikow, czy to przez ciebie, Irasa czy Tomasza, (leszke nie wie co sie dzieje wiec jemu pozwalam na wiecej).
btw. niezalezna zmienia sie w jakis fashion blog? Ostatnio o trampkach Kopacz pisali, dzis o ubraniu Borusewicza...LOL...czekam na wiecej.