Cytat: +Centylion+ w Grudnia 16, 2015, 09:43:21 amBłędny lewacki bełkot. Ja pisze oczywistości a nie lewackie bajki o magii że się coś wzięło z niczego Lemingu. sobie poczytaj co na ten temat mówił twój góru:Cytat: idol centyliona Każda krzyżówka pomiędzy dwoma gatunkami, które nie są całkowicie identyczne, prowadzi do produktu zajmującego pośrednie miejsce pomiędzy dwoma rodzicami. To oznacza, że potomstwo będzie wyżej od rodzica stojącego niżej w biologicznym porządku, ale nie aż tak wysoko, jak drugi rodzic. Z tego powodu musi ulec w walce przeciwko wyższemu gatunkowi. Takie połączenia sprzeciwiają się Naturze i jej woli selektywnego ulepszania życia w ogólności. Koniecznym wstępem dla takiego ulepszania jest nie łączenie ze sobą lepszych i gorszych jednostek, ale pozwolenie na całkowity triumf lepszych jednostek. Silniejszy musi dominować, a nie łączyć się ze słabszym, ponieważ to oznaczałoby poświęcenie swojej wyższej natury. [...]Gdyby sprawy wyglądały inaczej i proces rozwoju ustałby, mogłaby zajść nawet regresja. Jako że gorsi zawsze liczebnie przeważają nad lepszymi, zawsze rozmnażaliby się szybciej gdyby mieli te same możliwości przeżycia i prokreacji; w końcowym efekcie lepsi musieliby usunąć się w tło. Dlatego konieczna jest korygujajca interwencja na ich korzyść. Natura czyni to poprzez ustanowienie rygorystycznych warunków życia, którym muszą się poddać i tym samym ogranicza ich liczebność; ale nawet ci, którzy przeżyją, nie mogą rozmnażać się bez przeszkód, jako że następuje nowa selekcja, zgodnie z siłą i zdrowiem.Jeśli Natura nie życzy sobie, żeby słabsze jednostki łączyły się z lepszymi, tym bardziej nie życzy sobie, aby wyższa rasa mieszała się z niższą; ponieważ w takim wypadku wszystkie jej wysiłki, czynione przez setki tysięcy lat, aby ustanowić ewolucyjnie wyższą istotę, stałyby się daremne.Historia dostarcza nam niezliczonych przykładów dowodzących tego prawa. [...] W Ameryce Północnej, gdzie ludność jest przeważnie teutońska, i gdzie element ten w niewielkim stopniu zmieszał się z niższymi rasami, jakość ludności i cywilizacji jest zupełnie inna niż w Ameryce Centralnej i Środkowej. W tych krajach imigranci - którzy należeli głównie do rasy Latynosów - łączyli się z aborygenami, czasami w bardzo dużym stopniu. W tym przypadku mamy jasny i zdecydowany przykład, do czego prowadzi mieszanie ras. Ale w Ameryce Północnej element teutoński, który zachował swoje rasowe dziedzictwo czyste i nie mieszał się z innymi rasami, zdominował kontynent amerykański i pozostanie jego władcą, dopóki nie padnie ofiarą zatrucia swojej krwi.
Błędny lewacki bełkot. Ja pisze oczywistości a nie lewackie bajki o magii że się coś wzięło z niczego Lemingu.
Każda krzyżówka pomiędzy dwoma gatunkami, które nie są całkowicie identyczne, prowadzi do produktu zajmującego pośrednie miejsce pomiędzy dwoma rodzicami. To oznacza, że potomstwo będzie wyżej od rodzica stojącego niżej w biologicznym porządku, ale nie aż tak wysoko, jak drugi rodzic. Z tego powodu musi ulec w walce przeciwko wyższemu gatunkowi. Takie połączenia sprzeciwiają się Naturze i jej woli selektywnego ulepszania życia w ogólności. Koniecznym wstępem dla takiego ulepszania jest nie łączenie ze sobą lepszych i gorszych jednostek, ale pozwolenie na całkowity triumf lepszych jednostek. Silniejszy musi dominować, a nie łączyć się ze słabszym, ponieważ to oznaczałoby poświęcenie swojej wyższej natury. [...]Gdyby sprawy wyglądały inaczej i proces rozwoju ustałby, mogłaby zajść nawet regresja. Jako że gorsi zawsze liczebnie przeważają nad lepszymi, zawsze rozmnażaliby się szybciej gdyby mieli te same możliwości przeżycia i prokreacji; w końcowym efekcie lepsi musieliby usunąć się w tło. Dlatego konieczna jest korygujajca interwencja na ich korzyść. Natura czyni to poprzez ustanowienie rygorystycznych warunków życia, którym muszą się poddać i tym samym ogranicza ich liczebność; ale nawet ci, którzy przeżyją, nie mogą rozmnażać się bez przeszkód, jako że następuje nowa selekcja, zgodnie z siłą i zdrowiem.Jeśli Natura nie życzy sobie, żeby słabsze jednostki łączyły się z lepszymi, tym bardziej nie życzy sobie, aby wyższa rasa mieszała się z niższą; ponieważ w takim wypadku wszystkie jej wysiłki, czynione przez setki tysięcy lat, aby ustanowić ewolucyjnie wyższą istotę, stałyby się daremne.Historia dostarcza nam niezliczonych przykładów dowodzących tego prawa. [...] W Ameryce Północnej, gdzie ludność jest przeważnie teutońska, i gdzie element ten w niewielkim stopniu zmieszał się z niższymi rasami, jakość ludności i cywilizacji jest zupełnie inna niż w Ameryce Centralnej i Środkowej. W tych krajach imigranci - którzy należeli głównie do rasy Latynosów - łączyli się z aborygenami, czasami w bardzo dużym stopniu. W tym przypadku mamy jasny i zdecydowany przykład, do czego prowadzi mieszanie ras. Ale w Ameryce Północnej element teutoński, który zachował swoje rasowe dziedzictwo czyste i nie mieszał się z innymi rasami, zdominował kontynent amerykański i pozostanie jego władcą, dopóki nie padnie ofiarą zatrucia swojej krwi.
tylko o postęp genów. Azjaci są najbardziej posunięci, do przodu.
Przecież widać, że jeszcze nie rozłożyli po prostu KA lolA za co? Tam każdy ma za uszami więc najlepiej jakby wszyscy po kolei wchodzili na mównicę i przepraszali
Ciekawe jak ktoś Tobie zinterpretuje słowo niezwłocznie jeśli coś złożysz jakiś dokument w ciągu 13 dni...
Cytat: Devilek w Grudnia 16, 2015, 15:42:20 pmCiekawe jak ktoś Tobie zinterpretuje słowo niezwłocznie jeśli coś złożysz jakiś dokument w ciągu 13 dni...wiec niezwłocznie to ile dni? 29?
Pisiory opublikowali wyrok TK..zle.Z tego co widze w tv to jest jeszcze gorzej niż przed publikacją.Wczoraj pytali czemu NIE, dziś pytają czemu TAK.CO TU SIE ODPIERDALA
Cytat: Leszke w Grudnia 16, 2015, 15:38:53 pmPisiory opublikowali wyrok TK..zle.Z tego co widze w tv to jest jeszcze gorzej niż przed publikacją.Wczoraj pytali czemu NIE, dziś pytają czemu TAK.CO TU SIE ODPIERDALA w takich momentach cieszę się, że mam zawalony dzień i nie tracę czasu na śledzenie tego cyrku.
4-9 Grudnia, TNS robi sondaż:PiS - 42%.N - 10%10-11 Grudnia, TNS robi sondaż dla Wyborczej:PiS - 27%.N - 24%TA SAMA SONDAŻOWNIA!Wynika z tego, że w nocy ze środy na czwartek - 15% ludzi zmieniło radykalnie swoje poglądy i przerzuciło się z PiS-u na Nowoczesną.15% czyli mniej więcej co szósty-siódmy Polak.Zaś wśród wyborców PiS, będzie to 15% z 42% czyli WIĘCEJ NIŻ CO TRZECI!Zatem możecie dziś zrobić prosty eksperyment i poszukać tych ludzi. Zapytajcie swoich znajomych, którzy popierali PiS, czy nadal ich popierają. Na 3 takie osoby zgłosi się co najmniej jedna. Na dziesięciu Waszych znajomych PiSowców to już będzie trzech nowych fanów Rysia i hejterów Jarka.No bo przecież sondaże nie mogą się mylić
Użyty w art. 455 k.c. termin "niezwłocznie" nie należy utożsamiać z terminem natychmiastowym, termin "niezwłocznie" oznacza bowiem termin realny, mający na względzie okoliczności miejsca i czasu, a także regulacje zawarte w art. 354 i art. 355 k.c.
Ladnie ten balonik pompuja. Ciekaw jestem kiedy peknie. Cytuj4-9 Grudnia, TNS robi sondaż:PiS - 42%.N - 10%10-11 Grudnia, TNS robi sondaż dla Wyborczej:PiS - 27%.N - 24%TA SAMA SONDAŻOWNIA!Wynika z tego, że w nocy ze środy na czwartek - 15% ludzi zmieniło radykalnie swoje poglądy i przerzuciło się z PiS-u na Nowoczesną.15% czyli mniej więcej co szósty-siódmy Polak.Zaś wśród wyborców PiS, będzie to 15% z 42% czyli WIĘCEJ NIŻ CO TRZECI!Zatem możecie dziś zrobić prosty eksperyment i poszukać tych ludzi. Zapytajcie swoich znajomych, którzy popierali PiS, czy nadal ich popierają. Na 3 takie osoby zgłosi się co najmniej jedna. Na dziesięciu Waszych znajomych PiSowców to już będzie trzech nowych fanów Rysia i hejterów Jarka.No bo przecież sondaże nie mogą się mylić
Czy na to przypadkiem nie ma jakiegoś orzeczenia sądu, że niezwłocznie jest terminem niedookreślonym i może wynosić nawet 14 dni?
Ten komentarz ktory dalem jest z zelaznalogika.net
ogarną swoje dupy i zajmą się rzeczami które są naprawdę ważne dla Polaków, a nie dla ich samych.
Cytujogarną swoje dupy i zajmą się rzeczami które są naprawdę ważne dla Polaków, a nie dla ich samych.Z tym sie zgadzam. Choc dla ich samych = partie polityczne.
Już tego nie zatrzymacie i zostało wam jedynie stękanie w necie.
btw. prawda to, że pis zmniejszyło wydatki na obronność na przyszły rok o ok. 200 mln zł?
Oby petru się utrzymało poparcie za cztery lata
Cytat: tropik79 w Grudnia 16, 2015, 18:11:18 pmJuż tego nie zatrzymacie i zostało wam jedynie stękanie w necie. Ale czego?
Cytat: windomearl w Grudnia 16, 2015, 18:29:28 pmCytat: tropik79 w Grudnia 16, 2015, 18:11:18 pmJuż tego nie zatrzymacie i zostało wam jedynie stękanie w necie. Ale czego? Zmiany w myśleniu współrodaków.
Cytat: Klosz w Grudnia 16, 2015, 18:14:28 pmCytujogarną swoje dupy i zajmą się rzeczami które są naprawdę ważne dla Polaków, a nie dla ich samych.Z tym sie zgadzam. Choc dla ich samych = partie polityczne.Ja oczywiście nie głosowałem na PIS, ale jak daję słowo, że jak wygrali wybory stwierdziłem że mimo że naprawdę ich nie trawię, dam im trochę spokoju, nich spróbują coś zmienić w tym kraju w ramach obowiązującego prawa. Nawet znajomym mówiłem, że poczekajcie zobaczymy, nie rządzili tyle lat może coś się zmieniło. Nawet sam popieram postulat nie posyłania 6 latków do szkoły. Teraz mi jednak głupio, nie mogę pojąć dlaczego Oni sami wpędzają się w tarapaty? Kurva normalnie gracja słonia w składzie porcelany.
Cytat: tropik79 w Grudnia 16, 2015, 18:19:06 pmCytat: Klosz w Grudnia 16, 2015, 18:14:28 pmCytujogarną swoje dupy i zajmą się rzeczami które są naprawdę ważne dla Polaków, a nie dla ich samych.Z tym sie zgadzam. Choc dla ich samych = partie polityczne.Ja oczywiście nie głosowałem na PIS, ale jak daję słowo, że jak wygrali wybory stwierdziłem że mimo że naprawdę ich nie trawię, dam im trochę spokoju, nich spróbują coś zmienić w tym kraju w ramach obowiązującego prawa. Nawet znajomym mówiłem, że poczekajcie zobaczymy, nie rządzili tyle lat może coś się zmieniło. Nawet sam popieram postulat nie posyłania 6 latków do szkoły. Teraz mi jednak głupio, nie mogę pojąć dlaczego Oni sami wpędzają się w tarapaty? Kurva normalnie gracja słonia w składzie porcelany.Ale ty pier**lisz smenty aż miło, człowieku mało rozumny, PO koncząc karierę chciało sobie zawłaszczyć TK, który blokowałby każdą ustawę PIS ciemnoto. A jak zaczął zabierać sie za dupy tym poskomunistą to nagle wielki krzyk. Jak byś nie zauważył lemingu a pewnie nie zauważyłeś bo w mediach pierd**ą tylko jedno i to samo, PIS wprowadziło podatek bankowy i od supermarketów, zmieniło ustawę o 6 latkach i wprowadziło 60% podatek od prezesików spółek, którzy dostawali mln odprawy. Ale ch** PIS jest zły bo media tak mówią, jebnijcie sie w te poj**ane puste łby i w końcu zacznijcie myśleć samodzielnie.